2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bugün rekor kırmış olabiliriz hadi 1 tweet de sen at hadi
-
İyi gidiyor bugün arkadaşlar tweet atarken yetkili kişileri etiketlemeyi unutmayalım
-
Unutulduk galiba ses seda yok
-
@seyhan sayistay 2.kez alima cikti maliyeden ses seda yok.Bir alim neden bu kadar sekteye uğrar.Bu kurumar bnce bizlerin isszi oldugunu bilmiyor
-
İl göç 87 ile kapattı bu guy dguy mülakatları olmadan da yeni ilanlar 88 den aşağı kapatmayacak
-
arkadaşlar bugün etkinlik yapılıyor mu tag ne olcak
-
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk mhuu gibi yeni ilanalrım gelmesi için etkinliklerde tag satın ala bilmek adına para toplama işine başladı burdanda bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım.
-
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk denetmenlik, mhuy gibi yeni ilanların gelmesi için etkinliklerde tag satın alabilmek adına para toplama işine başladı burdanda bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım.
-
@mahlaki daha once facede muhammed diye biride topalamaya başlamıştı çoğu kişi ona gönderdi yusufla konusun muhammedle irtibata geçsin iki ayrı yer de toplanırsa pek birikmez
-
hocam yusuf tekin , muhammed kardeşimizle konuştu pek para toplayamamış muhammed işi yusuf tekin götürcek . birbirlerindne haberdarlar yani
-
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı GUY ve DGUY mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk mhuygibi yeni ilan ların gelmesi için ETKİNLİKLERDE TAG SATIN ALABİLMEK ADINA PARA TOPLAMA işine başladı burdan da bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım. Hemen dönüş yapan arkadaşlar oldu teşekkür ederim
-
Arkadaşlar guy mülakatında kurum sınavı puanını iyi olması, yaşadığımız ili seçmek artı avantaj oluşturur mu?
-
@vlkrt ilgöç ve mhuy da yüzde 50 etki ediyor. Ancak guy da böyle bir durum yok resmi olarak.
-
@vlkrt il goc de cok bilmiyorum ancak guy ve mhuy da bir etkisi oldugunu dusunmuyorum bircok arkadasim var bu sekilde guy mhuy da olan farkli illerden acikcasi hicbiri de tercih yaparken bu etkiyi dusunmemisti bende bu soylentiyi ilk kez burada gormustum kamu kurumu bu ne kadar etkili olabilir ki neticede eskiden atamali usuller artik mulakatli usule dondu atanip fizan kadar uzaga gidiodu insanlar
-
@vlkrt Resmi olarak kurum puanının yüksek olması avantaj çünkü başarı puanın yazılı+sözlü sınavlardaki aldığın toplam puanı 2 ye bölmek suretiyle oluşturuluyor. Yani aritmetik ortalama alındığı için artı yönde etkisi muhakkak. Ancak uygulama olarak etki edip etmediği tartışılabilir.
-
@vlkrt yasadigin ili secmenin avantaj oldugunu dusunmuyorum
-
@vlkrt Dostum yönetmelikte okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam mülakat ve yazılı sınav puan ortalaması aynı olan adaylardan yazılı sınav puanı yüksek olan aday öncelikli olur gibi bir ibare vardı sanırım. Detayını GİB'in görev ve atama yönetmeliğinde bulabilirsin.
-
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum foruma Allah hepimize sabır versin
-
Geç olsada inşallah hakedenler kazanır...
-
@vlkrt kurum sinav puanim iyiydi yasadigim ili tercih ettim 88 puanla elendim gerisini sen dusun .