2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@engin0516 jean baptiste say hocam :)))))
-
@paretowilfredo yeni yıla yeni bir haber yok mu üstadım? Bize güzel bişey söylesen çok ihtiyacımız var
-
@paretowilfredo evet hocam yakınmıdır artık açıklanması var mı bizim için güzel haberleriniz ?
-
@monopolcü sağolun hocam, inşallah emek verenlerin kazandığı bir yıl olur.
-
Teşkilat kararnamesi çıkaydı iyiydi
-
Hani yeni yilda teskilat belli olacakti
-
Guy dguy mülakatları il göç mülakatından önce yapılsa bari herkes bir yerlere girse
-
@biriibfli bakan bile yıl sonunda teşkilat kararnamesi çıkar demişti onunda duyumu yanlış çıktı
-
Bu kadar işi kim yapıyor nasıl bir sistemimiz var anlamadım
-
Bana kalirsa bize daha coook var kotu doneme denk geldi surecimiz malesef,gerci geciktirilmese bu araliga da kalmazdik ama malesef..
-
@jan-vesely böyle giderse ilgöç daha önce yapılır hocam
-
Niye bu kadar bekliyoruz anlamıyorum bazı arkadaşlar halinden memnun il göç kazanan yks ptt uzmanlığa başlayanlar bile yeniden guy dguy mülakata girecek a grubunda işe başlayan yeniden mülakata giriyor
-
İl göç kazanan kişi dguy guy mülakatına girer ama dguy guyu kazanan kişi il göçün mülakatına girmez hocam o yüzden dguy guy mülakatlarının önce olması hepimiz için daha iyi olur diye düşünüyorum
-
@jan-vesely söylemek istediğim şu yok yks müdürlüğü açıklansın yok ptt uzmanlık açıklansın burada başlıyanlar gene girecek mülakata girecek insanlarda yığılma oluyor kazanan gene mülakata giriyor
-
Eskişehir için whatsapp grubumuz var arkadaşlar dahil olmak isteyen varsa yazsın
-
Bu hafta açiklansin yeter artık.Yığılmalar cığ seklinde artmaya devam ediyor.Vergi dairesine ne yapilanmasi olabilir arkadaşlar bu sebep artik inandirici gelmiyor.2013teki gibi bir yapılanma Vdk ile ilgiliydi.
-
Yarın arayıp isyan edicem, en son isyan ettiğimde ertesi gün açıklamışlardı
-
@paretowilfredo üstadım yok mu yeni bir bilgi kimseye itimadımız kalmadı duyumlar hep fos çıkıyor bilsen bilsen sen bilirsin
-
@lilith dostum sen niye bekledin bu vakte kadar. Hemen et hemen
-
Allahım lütfen şu kararname yarın açıklansın artık