2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@maesteo bana da size denilene yakın bir şey söyledir. Yönetim de durumun farkında hoşnut değiller gibi bir şey söyledi. Biraz daha sabrederseniz açıklanacağını düşünüyorum dedi.
-
@redcrossbjk Aynen. Ondan bence devam etmeliyiz istemeye
-
Ben de aradım ama bıkmış gibiler ne zaman yayınlayın derlerse o zaman yayınlayacağız biz de bilmiyoruz dedi. Ama önceden komisyon toplanmadı diyordu. Bence hareket var
-
@maesteo arkadaşımız haklı etkinliklere devam edelim sonuç alıyoruz. Arayan arkadaşlar, açıklanmayacak mı gazeteye ilan vermeyi düşünüyoruz deyince ilan vermeyin yakında açıklanır, sınav kurulu baskınızın farkında dedimişler.
-
İlan verelim gene etkinliklere devam bunlar tutuştular bence
-
Akıllarını alalım iyice bastıralım
-
arkadaşlar aradım ilk başta yayınlamak için imza bekliyoruz dediler tarihler belli o zaman dedim daha belli değil nedir bu çelişki
-
hocam yakın vakitten kasıtları ne acaba ya
-
valla hiç belli olmaz ne yapacakları hergün aynı şeyleri dön başa söylüyolar ve geçenlerde de biri her an herşey olabilir açılarız biz zaman belli olmaz demişti.Bıkmışlar artık söylemeleriyle kapatmaları bir oldu
-
Arkadaşlar belki konuyla alakası Yok ama kusura bakmayın bu adres değişikliği Olursa sorun olur mu
-
@coas olmaz dostum
-
Bu hafta arayalım hergün
-
Etkinliğe devam edelim bu hafta her gün?
-
@kuşçubaşıeşref eyvallah saol kardeşim
-
ben de şu an konuştum başkanlıktan haber bekliyoruz dedi geldiği an yayınlıycaz dedi. dedim ki 5 ay oldu dedim farkındayız biraz daha sabır dedi
-
Haydi bu hafta tarihler açıklansın da siz mülakat bekleyenlerin, biz ilan bekleyenlerin yüzü gülsün inşallah dostlar. Artık saçma sapan, evrene enerji yollama olaylarına falan başladım . Bu hafta açıklansa her şey çok güzel olacak . Hepimize bol sabır diliyorum.
-
şimdi mülakat tarihleri açıklansa ortalama 40 gün sonra mı olacak mülakat? 15 gün sonra yapma gibi bir durum söz konusu olabilir mi ? 16 şubatta askere gidiyorum(bedelli) 20 gün askerde olacam o zamana denk gelirse mülakat tarihi napacaz.
-
@morand normalde 1.5 ay sonra oluyo mu ama şuan ne olur bilinmez zaten ortalama 15 gün suruyo mülakat ve soyadı sırasına göre alıyorlar soyadiniz alfabenin sonlarindaysa daha geç girersiniz
-
@morand izin alır mülakata gidersin bişe olmaz ki inşaallah o tarihe de denk gelmez
-
@morand hocam bedelli de 1 gün hakkiniz var idari izinli gibi sayiliyorsunuz ama konusursaniz halledilir diye düşünüyorum..