2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bugün enerjimiz nie bukadar düştü. Dün ses getirdik bugün bitirelim hayden twitere
-
4000 e yakın tweet atıldı şimdiye kadar biraz daha gayret edersek gündeme gireriz yine
-
cuma da bitmesin hadi arkadaşlar rt en azından !
-
Şöyle kaymakamlık başlığındaki gibi biri çıksa loading... yazsa ne güzel olurdu
-
Sancağı alıp hucüma kalkasım geliyor arkadaşlar. Umarım aynı duyguları paylaşıyoruzdur, çaba biraz daha.
Olacak,
Bugün istediğimizi alacağız inşallah. -
Sağlıkçılar mülakatsağlıgazararlıdır diye 107.000 tweet atmışlar.galiba bazı şeyleri hakediyoruz.layığımızca muamele görüyoruz.
-
Herkes arkadaşlarını da harekete geçirip tweet attırabilir. Şahsen ben öyle yaptım ha gayret...
-
@refik-soydam Şu yazdiginiz bu baslikta yazilan en onemli sey nasıl buna tepki verilmemiş anlamadım. Belliki bu işlerin ic yüzünü bilen birisiniz soylediklerinizin çoğuna inanıyorum ama maaş yüzünden bu kadar insani beklettiklerine, bu kadar vicdansiz olabileceklerine inanmak istemiyorum. Gerçekten böyleyse onlarada, bizi bu tarz insanlarin insafina mahkum birakan sistemede yazıklar olsun.
-
rt leyelim dostlar
-
Facebook’ta Mehmet Hayva Paylaşmış..
Ve Mülakat sonuçlarının çok yakın zamanda açıklanacağına dair sağlam duyum aldım
Kazanan arkadaşlar olunca lütfen sevincini ailesi ve yakın çevresi ile yaşasın kazanamayan arkadaşların psikolojisini göz önünde bulundurup grupta paylaşımlara dikkat etsin ( mujdemizi de isteriz tabiki )
-
@gizem2020 Doğrudur umarım
-
@gizem2020 ne kadar yakın bugünden gayrısı uzaktır bizim için.
-
Mülakat Sonuçları Recep İvedik’in Babaannesi gibi oldu bi gidiyor Bi geliyor Umarım o sondaki Resmi görmeyiz..
-
@gizem2020 ne kadar yakın acaba
-
@denetcii bugün kadar
-
Bence akşama bu iş bitmiş olacak
-
dostlar lütfen tivit atar mısınız?
-
Fazla twit atma nedeniyle hesabı kilitlenen varsa 2 dk yeni hesap açın arkadaşlar, bugün alamazsak sonuçları iyice uzayacak süreç.
-
birkaç twitte biz atalım
-
@gizem2020 Nerde paylaşmış kendisi kimdir ?