2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar burdan sonra süreç şöyle işliyor, inşallah @pareto_wilfredo üstad "son demler" yazacak ve helalleşme faslına gecicez. Programa riayet edelim ️
-
@paretowilfredo ahh kalbim:) netlestirin hocam lutfeeeen
-
durun biraz bekleyelim bu çalışmanın ne olduğunu öğrenelim ....:) kendimize yoruyoruz
-
@refik-soydam bekleme eşiği çoktan gecilmedi mi hocam:)
-
@refik-soydam hocam gözünü seviyim bi araştir yoksa sonucu göremeden kalpten gidecez
-
@kuznets_12 ayağınıza sağlık hocam çok sağ olun
-
@geliruzmyard aynı durumdayız :))
-
@kuznets_12 inşallah elektik kesılmez trafo patlamaz çay kahveleri bitmez de sabaha kadar sonlanır bu süreç
-
hepiniz bu milletin değerleriniz aman lazımsınız bizlere hem de fazlasıyla... aman dikkat! biraz daha bekleyelim..
-
Arkadaşlar sizi tanimak güzeldi,hepiniz mükemmel insanlardiniz ama benim yüreğim bu heyecana daha fazla dayanamayacak
-
Vallahi heycan korku her şeyi bir arada hissediyorum
-
40 fava ataturk orman çiftliğinde kokoreç yerim
İşin şakası arkadaşlar ben görevimi yaptim eve geçiyorum inşallah ben yoldayken açıklanır da rahat ederiz
-
@kuznets_12 çok sağolasın hocam ayağına sağlık
-
@kuznets_12 teşekkürler
-
@kuznets_12 kardeşim Allah razı olsun
-
Mülakatlarla zerre alakam yok sadece 2018 puanım Var ama suan sizin heyecanınızdan daha çok heyecan var Allah yardımcınız olsun. Bu heyecanları bizimde yaşamamız dileğiyle
-
@kuznets_12 Teşekkürler hocam
-
@kuznets_12 Teşekkür ederiz hocam ayaklarına sağlık
-
@kuznets_12 Teşekkür ederiz sana da kardeşim ayağına sağlık gittin geldin bizim için .
-
Çok korkuyorummmm