2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Sanırım 2018 kpss ile alım yapan hemen hemen tüm kurumlar açıkladı. Darısı 2017 olarak başımıza inşallah.
-
- günün şafağında doğuya bakın ..
-
@ds1966 dguy kazandıktan sonra kimse başka sınava girmez herhalde şahsen ben düşünmüyorum
-
@kpsscibiri Yani normalde böyle olması gerekiyor Hocam bende öyle düşünüyorum. Hem daha Üst bir meslek Hem daha iyi Özlük hak Hem daha iyi Maaş. Yani Başvuran olacağını bende sanmıyorum.. İnşallah Arkadaşlarda bu düşüncededir. Hayırlı geceler..
-
@kpsscibiri hele bi kazanalım da bir daha tövbeler tövbesi Allah nasip etse keşke daha ne isteyim Allah'tan belamımı isteyecem. Sayistaymis hakimlikmis kaymakamlikmis onlara bile girmem çok istiyorum umarım olur.
-
Ama bir genelleme yapayım Guy olupta buna girenler burda da durmaz. Illa daha da fazlasını ister. Hobi olarak olsa bile girer Kpss'e de Hakimlik Kaymakamlık Sayıştay'a da. Özellikle ilk senesinde veya 70li puanlarla atanan Guylardan biriyse kimse tutamaz, her sınava da girer.
-
@simpeya çok saçma bence hâkimlik kaymakamlık Sayıştay tabi girecek bende guyum ve doğal olarak bu 3 lu den birini isterim ama tutup da aynı özlük haklarının olduğu başka bir kuruma başvuru bile yapmam
-
@firito Gayet doğal bir istek
-
37.gündeyiz..
-
e hadi ama artık anlamsızca bekletiyorsunuz.
-
@firito neden saçma diyorsun sende aynı düşüncedesin girerim diyorsun gir de zaten sana kimse giremezsin demedi. Genellemenin içine giripte saçma dememelisin bence. Ben girmem girende beni ilgilendirmez.
-
#GibMülakatlarıAçıkla tagına @gibsosyalmedya hesabını etiketleyerek tweet atalım arkadaşlar.
-
@simpeya yani küçüksemen falan hoş değil 70 ile guy olan heryere girer falan hiç hoş değil
-
Arkadaşlar Twitter’a gelin lütfen tweet atın, rt yapın elinizden geldiğince, etkili olabileceğini düşündüğünüz isimleri etiketleyin, diğer başlıkta arkadaşlarımız Binali Bey’i önerdiler mesela bunun gibi, hiç bişey yapmamaktan iyidir kesinlikle lütfen katılım gösterelim.
-
@firito küçümsemiyorum çünkü pek fazla çaba göstermemiştir en az 4 5 yıl çabalamamış emekleri boşa çıkmamış, yıpranmamıştır. Umutları hala tazedir, çalışacak gücü kendinde görür. Hayat iş konusunda cömert bi tavır sergilemiştir, herşeyide yapar. Ben size kizmiyorum kizmayada hakkim yok. Ama girer mi girmez mi muhabbetine %90ın fikrini ve kendi fikrimi söyledim. Size göre de benim düsüncem saçma gelebilir ama ben kitap dahi görmek istemiyorum. Ben Dguy olsam Dguy kalırım meslegimde en iyisi olmaya çabalarım göruş meselesi.
-
@simpeya peki hocam tartışmayalim zaten herkes gergin inşallah nasip olursa belki meslektaş oluruz başka arkadaşların da hakkına girmeyelim
-
buraya da yazalım
-
@otuzyılsavaşı aynen buraya da yazmak lazım. inşallah dguy ya da guy ikisinden biri olur bizim arkadaşlar.
-
Şuan arkadaşımın bu hareketlilikten haberi yok ben haber vereceğim açıklandığı an. Çok heyecan yaptım ne kadar zormuş. Böyle bir şey bana nasip olursa birgün duvarları yumruklarım artık
-
90+3 te penaltı kazanmış takımın taraftarı gibiyim şu an. Atarsak kupa bizim, atamazsak hüsran