30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@Tolga-Şahin 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@okan gecislilik hocaya sordm kesn net yani
A yi B ye.
B yi C ye A yi da C ye deseydi senin dedigin dogruydu. Soruda A ve B vardi. -
@yaya51 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
60 gecen herkes klasik sinava calsmaya baslasin bakin sonra pisman olurusunz 70 ustu diyenlere itibar etmeyin sinav aciklannca anlarsnz ne demek istedigimi bazi arkadaslar nedense manuple etme derdine dusmus olayi
70 eyvallah uçuk ama 60 da uçuk bir rakam bence. 65 kapatacak diye düsünüyorum.
Ha insallah 50 ile kapatır -
@davetsiz54 alan agrlikli olarak 60 yapan kisilerde yazili sinava kalacaktir diye dusunuyorum.
-
@Ronaldo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere, matematikte tek-çift sorusunda yalnız-1 demişsiniz de benim hatırladığım ardışık çift doğal sayı olmak üzere X-Y=X/Y demişti. Böyle bir koşulda X=4, Y=2, X=8, Y=4 gibi değerler eşitliği sağlıyordu, ve 1. öncülde 2X+Y/2, 2. öncülde X+2Y/2 öncüllerini vermişti. Zaten 3. öncül sağlamıyordu o eleniyordu da neden yalnız-1 neden 1-2 değil.
Doğru söylüyor cevap I-II olmalı.Çürütecek var mı -
@KNUT-Wicksell 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@Ronaldo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere, matematikte tek-çift sorusunda yalnız-1 demişsiniz de benim hatırladığım ardışık çift doğal sayı olmak üzere X-Y=X/Y demişti. Böyle bir koşulda X=4, Y=2, X=8, Y=4 gibi değerler eşitliği sağlıyordu, ve 1. öncülde 2X+Y/2, 2. öncülde X+2Y/2 öncüllerini vermişti. Zaten 3. öncül sağlamıyordu o eleniyordu da neden yalnız-1 neden 1-2 değil.
Doğru söylüyor cevap I-II olmalı.Çürütecek var mıŞu soruya bakın bi lütfennnn
-
@KNUT-Wicksell bende 1 2 yaptım her türlü ıspatlarım
-
çift doğal sayı diyor verilen değerler birbirine eşitse iki değerde çift sayı çıkıyor buna bağlı olarak da yalnız-1 diyemeyiz. Matematik kuralları alt üst olur.
-
çift doğal sayı diyor verilen değerler birbirine eşitse iki değerde çift sayı çıkıyor buna bağlı olarak da yalnız-1 diyemeyiz. Matematik kuralları alt üst olur.
Cevap ne o zaman,sen naptın?
-
analitik geometri sorusunu ve olasılık sorularını ne yaptınız?
-
@blade-14 analitik geometrinin cevabı 16,kesin cevap
-
@Emre sen de 1-2 mi yaptın öncüllü soruyu hangisi kesinlikle çifttir ?
-
@blade-14 onu hatırlayamadım
-
@Emre 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@blade-14 analitik geometrinin cevabı 16,kesin cevap
15 deil mi o sorunun cevabı analitik geometri
-
Arkadaşlar bunun cevabı kesin şudur nasıl diyebiliyorsunuz ? O kadar gün geçti üstünden birde ..
-
@ihtiyatihaciz çözdüğün soruyu sen hatırlamıyor musun? Hukuk sorusu değil sonuçta matematik yani
-
@ihtiyatihaciz 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Arkadaşlar bunun cevabı kesin şudur nasıl diyebiliyorsunuz ? O kadar gün geçti üstünden birde ..
Abiler;
Analitik geometri sorusu
x ile y çarpımlarının değerleri toplamı
TEK-ÇİFT sorusu
Bunların cevabı ne abi söyleyin. Bırakıorum artık forumu -
@KNUT-Wicksell keza olasılık sorusu
-
Ben de 1-2 yaptim bayagi da emin olarak yapmıştım.
-
@davetsiz54 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Ben de 1-2 yaptim bayagi da emin olarak yapmıştım.
analitiği kaç yaptın diğer sorular
-
@Emre yani ben soruları unuttum diyebilirim..Osym'nin kabahati bu da..