30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@okan 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Ayrıca tek çift sorusunun cevabı: x/2+y x için 6 ve y için her hangi bir değerde tek çıkıyor aynı şey 3.önerme içinde geçerli bu yüzden tek çift sorusunun cevabı yalnız bir
Dostum x+2y/2 ye değer ver de tek yap nasıl oluo -
@KNUT-Wicksell deger vermeye gerek yok evet cevap 1 ve 2 . 2 yi actigimizda X/2+Y olarak acilir .Y cift zaten. X/2 ise verilen bilgide X/Y cift demis yani X in herhangi bir cift sayiya bolumu cift oldugundan cevap 1 ve 2
-
Analilitik geometri sorusu cevabi kesin 15 mi ben 16 yaptim .fakat soruyu hatirlayamiyorum ?
-
@blade-14 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@Emre o sorunun cevabi yalniz 1
Blade burda yalnız 1 demişsin
-
@blade-14 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@KNUT-Wicksell deger vermeye gerek yok evet cevap 1 ve 2 . 2 yi actigimizda X/2+Y olarak acilir .Y cift zaten. X/2 ise verilen bilgide X/Y cift demis yani X in herhangi bir cift sayiya bolumu cift oldugundan cevap 1 ve 2
Xe 10 verdiğinde 5 çıkar
-
@KNUT-Wicksell ben soruyu yanlis hatirladim.sen yazinca tekrar cozdum.X e 10 veremezsin cunku X/Y cift olacak demis soru.Y de de X-Y cift olacak tan diger bilgiyle beraber degerlendirdiginde cift olacak
-
çözüm aynen böyle nokta net
-
Genel olarak kac dogru bekliyorsunuz arkadaslar. Ben gk-gy 4 ;iktisat 1 ,hukuk 4 ,maliye 5 yanlis bekliyorum
-
@blade-14 senin iş olmuş o zaman hayırlı olsun ben 55-65 arasi bekliyorum iktisat +15 hukuk 15 maliye +10 gy gk de 15 20 civarı. İlk girişimdi zaten. Bi sonraki sınav için tecrübe oldu.
-
Maliyede pierson sorusunun cevabı; refah devleti kapitalizmin amacına hizmet eder değil mi?
Bir de spesifik vergi sorusunda miktar azalır, fiyat azalır die bi şık var mıydı? -
Şu anda, görmek istemediğim ama görüpte bakmaktan kendimi alıkoyamadığım forumsun;) açıklansan da şu arafta "durum" iletilerimiz son bulsa...
-
@ff gy-gy 25
Alan 40 civarı umut varmıdır acaba -
@mustafaak bilmiyorum da umutlu değilim ben. Maliyeyle iktisat netleri değişse belki
-
benim taban beklentim normal şartlarda 68+ ; fakat standart sapma etkili olduğunda 65 te olabilir diye düşünüyorum
-
benim taban beklentim normal şartlarda 68+ ; fakat standart sapma etkili olduğunda 65 te olabilir diye düşünüyorum
Dostum yanlışın daha çok çıkar Taban 68 deme boşuna
-
@KNUT-Wicksell sonuçlar açıklanınca burda ol
-
Tabanın 61 lerde olduğunu göstercem
-
Arkadaşlar şu 1 mi 1-2 mi diye tartıştığınız soru tam olarak nasıl? Rakamlar birbirinden farklı diye bir ibare yoksa x e ve y ye 2 değerini vererek tekrar çözer misiniz pay 6 payda 2 sonuç tek çıkıyor
-
@KNUT-Wicksell 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@Antimülakat 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@KNUT-Wicksell ne soruymuş varsa soruyu tam olarak hatırlayan bende bir bakayım
X-Y ve X/Y çift ise
X.Y/2
X+2Y/2
2X+Y/2
Hangileri her zaman çifttir?1-2 abi o
-
Aynen fark ettim şimdi 2si de 2 olursa x/y çift olmaz