30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Yarin aciklanacak az daha sabredin tartismaya gerek yok. Herkes icin hayirli sonuclar diliyirum. Ben sinavdan ciktigim gibi hemen kaymakamliga calismaya basladim eger bu turu gecersem guzel olacak benim icin.gecemezsem de ne kaybederim?? Boyle siradaki sinavlara odaklanmak kendimizi hazir tutarak hem de bir nevi oyalanma acisindan güzel oluyor.
-
Belki de sonuçların açıklanmasına 20 saat kalmıştır
-
arkadaşlar meraktan çatlamanın doruk noktasındayım...çalışamıyorum meraktan.ne var yani bugün açıklansa.yarın kaçta açıklanır ki??? ben tahmini 10 ya da 14 diyorum.iletilerinizi okuyup yalnız değilim diyorum.emek veren herkes bi gün karşılığını mutlaka alacaktır.
-
Arkadaşlar 64-66 Bandında bekliyorum. Alan 46 Gy-Gk 19-20.
***Açık Konuşmak Gerekirse,
-5 doğru, Tuzak Sorudan Gitsin
-5 Doğru Zamandan Dolayı Gitsin
-5 Doğru Heyecan, Kaygı , Stres
-5 Mallıktan Gitsin.Bu Şekilde 70 Barajı Oluşuyor, Ama En İyi Olan Adamında Salladığı, 5 Sorununda Olduğunu Düşünerekten,
Bu Sallanılan 5 Sorunun Taban Puan Ve Neti Oluşturacağını Düşünerekten, 68 İle Kapatacağını Düşünüyorum Dengeli Ne Yapanlardan, Ağırlık Maliye-Hukuk 65-66. Ağırlık Diğer Dersler 70-71.
Bunun Dışında Başka İhtimal Olmaz, Kimse 65 altına düşecek diye ümit etmesin. Açık Konuşmak Acıdır, En Büyük acıyı bu yazıyı yazarken 64-66 bandında olarak sınırda kalacağımı düşünerekten ben yaşıyorum. Ama Kısmet Bu İşler. Herkesin gönlüne Göre Olsun. Bu Konuşmamım Altına E-İMZA'mı Atıyorum
-
Bu ileti silindi! -
@singer32 sen kaç doğru bekliyorsun?
-
@blade-14 70 altına inmez deyip taban 63 lere iner inş die yatmadan önce dua edenler. Yarın burda olun tabanın 61-62-63 olduğunu göstercem size.
-
@KNUT-Wicksell beni mi kasteddin anlayamadım
-
@blade-14 yok ya en son sen yazmışsın ondanBaşkalarına diorum.
-
Ya blade şu fonksiyon sorusunun cevabı 22 çözümü de şu deyip beni 70 doğruya taşıyamadın ya alacağın olsun:))
-
@KNUT-Wicksell senin olacaktır ,öyle düşünüyorum umarım senle burada yazılı ile ilgili konuşuruz.
-
@blade-14 İnşallah
-
@KNUT-Wicksell 18 kardeşim o soru çözdüm ya
-
@arpad dostum cvp 18 olabilir ama senin çözümün yanlış ondan eminim:))) Sen 18 dediğin için zaten 22 olabilir die umudum var
-
@KNUT-Wicksell göreceğiz paşa yarın bakalım yanlış mı çözmüşüm şu soruyu sorunca sen dayanamıyom cevaplamadan ahsıskdkd
-
Yarın sorular da yayinlanirmi? Yayınlanmazsa soruların cevapları yine muamma olacak
-
59 diyorum bende hadi bakalım :goal:
-
58 diyorum var mı düşüren
-
54 te benden
-
@singer32 eline ne geçecek. sana bir daha yazma demedim mi ben