TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı

KPSS B
    dhmi hava trafik kontrolörü alımı
    69
    307
    69427
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • aliveli
      aliveli Yasaklı @TTolga3 Son düzenleyen:

@ttolga3 her forumun kuralları vardır o bahsettiğiniz facebook dahil. Biz gelin illaki bizde paylaşım yapın demiyoruz lakin dönem dönem izin verdik arkadaşımız bir grup kurmuş 5 başlığa 5 er defa atıyor. Kusura bakmayın bizler de bu kirliliği görmek istemiyoruz. İyi akşamlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • R
        requescatinpace Son düzenleyen:

2 gune aciklayan kurum 1 hafta olacak biteli hala aciklamadi .. ariyorum ama bilgi veremeyiz takip edin diyorlar. Baraji gecenler de arayip ogrenebilirse en azindan bilgimiz olur. Neden gunu aciklamadiklarini da anlayamadim. Herkes sabah uyanip gelmeyecek belki izin rapor vs alanlar olacak calisanlardan. Sonucta excel tablosu aciklanacak ve herkesin aldigi puanlar da belli.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • A
          aa tee cee @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace, içinde söyledi: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı

2 gune aciklayan kurum 1 hafta olacak biteli hala aciklamadi .. ariyorum ama bilgi veremeyiz takip edin diyorlar. Baraji gecenler de arayip ogrenebilirse en azindan bilgimiz olur. Neden gunu aciklamadiklarini da anlayamadim. Herkes sabah uyanip gelmeyecek belki izin rapor vs alanlar olacak calisanlardan. Sonucta excel tablosu aciklanacak ve herkesin aldigi puanlar da belli.

Hocam hangi numarayı aradınız? Ben operatöre bağlandığımda 204 28 52'yi arayın dediler. Gün içinde kaç kez aradım açılmadı telefon. Bilerek mi açmıyorlar anlamadım ki.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            requescatinpace @aa tee cee Son düzenleyen:

@aa-tee-cee hocam sinav tarihleri duyurusunda vardi 2 tane numara. Ben 2042260 olani aradim ve aciyorlar ama bilgi vermediler.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • A
              aa tee cee @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace anladım hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • K
                kayalar3 Son düzenleyen:

Arkadaslar feast testin sonuclari aciklandi. 60 i gecen arkadarlar neye gore tercih yapacaksiniz ? Konu hakkinda bilgisi olanlar nereleri onerirler ?

• T
                  TTolga3 Son düzenleyen:

sistem açılmamış heralde tercih ekranını görebilen var mı ?

• Sabitlenme kaldırıldı 
                  • 1
                  • 2
                  • 12
                  • 13
                  • 14
                  • 15
                  • 16
                  • 16 / 16
                  • İlk ileti
                    Son ileti