PTT 2018/1 Sınav Sonuçları Açıklandı
-
Detayları açıklıyorum...
Öncelikle titizlikle yürüttüğümüz sınava hazırlık ve sınav süreci bugün itibariyle sona ermiştir arkadaşlar. Hepimizin gözü aydın...
Artık ikinci seviyeye geçmiş durumdayız. Bu seviyemiz ise sınav sonuçları değerlendirme + itiraz süreci ve kesin sonuçlar olacaktır.
1- Öncelikle sınav sonuçları sadece puan olarak açıklanmıştır. Henüz asil / yedek kazananlar belli değil. Yani kazanan veya kaybeden yok sadece puanlar var.
2- Sınav sonuçlarına itirazlar alındıktan sonra kesin sonuçlar ( 1 asil 1 yedek şeklinde ) duyurulacak. Bu kesin sonuçların en geç 20 Ekim'e kadar açıklanmasını bekliyoruz.
3- İtirazlar 7 gün içerisinde yapılacak olup optikler tekrar değerlendirmeye alınacaktır.
4- Kesin sonuçlara göre kişilik testi ve mülakat listeleri açıklanacak (gişe ve dağıtıma mülakat yok)
Şu an herkes puanlarını değerlendirsin henüz net bir şey yok arkadaşlar.
Anlık bilgi ve güncel duyuruları buradan paylaşmaya devam edeceğim.
Buraya sık giremeyenler instagramdan da takip edebilir.
Tekrar Hayırlı Olsun.
-
Uzman yardımcılarının daha mülakatlar olacak.. Sanırım epey uzun sürecek süreç.
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
@yalcinsakar pttde de uzattıkca uzatıyor. 20 Eylül dendi şimdi bi de itiraz kesin liste işi çıktı uzadı 20 Ekime. O zaman da kepkesin liste çıkar uzat 20 Kasıma. Yüzbin insanla böyle oynanmaz yazıktır.
-
Hocam böyle şey mi olur olmasın daha iyi bu nasıl bi mantık aylardır sınav sonucu bekliyoruz hangi kurum aylarca bekletir bu devirde bekle bekle sınav sonucu açıklansın şimdide sadece puan var liste de en geç 20 ekim mi inanamıyorum hak bu ya yemin ederim hak o zaman niye puan paylaşılıyor ne yapalım puanı 90 alsam ne 70 alsam ne bide aylarca bunu mu beklesin insanlar yazık günah ya vebal bu pes
-
20 Ekim mi
-
Yalcin bey kusura bakmayin da sizlik bir durum olmadigini biliyorum. Sinav sonuclarri aciklandi yazmissiniz ortada sonuc yok bir. Ikincisi ise bu kesin listede liyakatin olacagini nereden bilecegiz. Keza 50 almis adamin puanini 100 yapip isim listesine pekala konulabilir. Ucuncusu bastakilerin musluman oldugu bu ulkede kul hakkinin almis basini gitmesi de ayri bir ironi. 2 kelime. YAZIKLAR OLSUN!!!
-
Hala giremedim dostlar
-
@mills haklısın hocam yazıklar olsun umut uöut umut diye binlerce insan var burda aylarca bı sonuç bekledik bu sonuç değil faha bekle babam bekle 20 ekim gelsin sonra kasım da gelir
-
Link var mı?
-
@yalcinsakar gözünüz aydın derken dalgamı geçiyorsunuz acaba
-
İptal edilen sorular var. Özellikle Gişede...
-
Sistem çökmüş vaziyette dostlar... Bilişim daire şu an düzeltmek için çabalıyor. Sistem bu kadar çabuk çökmemeliydi. Mağduriyet büyümeden çözülür umarım...
-
@yalcinsakar efendim bu surec saka mi,bu surecte seffaflik saglayabilecek misiniz
-
şuana kadar hiç bir kurumda ve sınavda böyle bir prosedür olmadı yani
sorulara itiraz , 20 eylüle kadar bekleme
cevap kağıdına itiraz dan sonra
sonra asil liste 20 Ekime kadar bekleme
Hem Cevap kağıdının taratılmış fotorafı da yüklenmiş sisteme. -
@musgrave06 biz hala giremedik hocam neyse ki bu guzel haber
-
İşe başlama şubatı bulur herhalde gidişattan belli
-
Yalçın hocam kesin olmayan sonuçlar (%99.99 kesin aslında ) ' a göre
Uzman yardımcılığı kaçla kapattı şuan için ya da diğer kadrolar , olacak mı olmayacak mı , ne yapmalıyım düşünceleri kalmaz ve süreç sancısız geçer -
Bu nasıl bir kurumsallıktır ya sen altyapını ona göre hazırlarsın bir zahmet insanları mağdur etmekte bir numarayız ülkece
-
hanı nerden bakıyoruz
-
@hussle https://basvuru.ptt.gov.tr/Sonuc/Index
Çöktü site hiçbir yerde de haberi yok ne duyurusu ne başka şeyi