Birinci oturum puan hesaplaması
-
Merhaba 1. Oturumdan en az 150 alınması gerekiyor galiba Şimdi ben verince oturumdan 150 aldım diyelim Bana ek puan gelir mi ve 150 puan almak için kaç net yapmam lazım Bu arada yanlışlar doğruları götürdüğü için yanlışların doğruları götürmesi ile beraber tahminen kaç net yapmam gerekiyor ve ben 150 puan almaktan bile korkuyorum ben mezun oldum Bir sene boşum Yani hem işe gidiyorum hem sınava çalışıyorum Yalnız sınava Nasıl çalışacağımı bilmiyorum matematiğim kötü Türkçe çalışabilirim ama Nasıl çalışacağımı bilmiyorum Kısacası Sınava nasıl çalışabilirim bu sene yaklaşık 8 9 ay falan var bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
-
@yunus-ergül hocam, TYT puan türü ile tercih yapabilmeniz için en az 150 puan almanız gerekiyor, ek puan dediğiniz nedir tam olarak? OBP mi?
Buna ek olarak Türkçe çalışmak için bol bol okuyun diye öneride bulunacağım, bu paragraf sorularının çözümünde size kolaylık sağlayacaktır.
Bunun dışında matematik için @Antimülakat hocamın yazdığı şu yazıyı okuyabilirsiniz.https://www.tercihiniyap.net/haber/matematik-sifirdan-nasil-ogrenilir
Bunlara ek olarak her dersi çalışmak için youtube içinde bolca video, bolca hoca anlatımı var, günde birkaç saat onlara ayırarak, birkaç saat de soru çözerek veya bir şeyler okuyarak 150'yi rahatlıkla geçebilirsiniz diye düşünüyorum.