Bilgiye ihtiyacım var
-
46 3091 kodlu fidan yetiştiriciliği onlisans bölümünden mezunum. Orman İşletme Müdürlüğü kendi bünyesinde orman muhafaza memuru olarak atama mız var ben bu orman muhafaza memuru dışında nerelere ve nasıl tercih yaparım kpss den 71.9 aldim
-
@Muratcnkrt1 alan dışı kadrolara başvurabilirsin , mülakatlı alımlar olacaktır başvurabilirsin
-
@aliveli kardeşim tercih yaparken yani demek istediğim normal kamu kuruluslarinda düz memur olarak tercih yapabilirmi yim
-
@Muratcnkrt1 yapabilirsiniz 3001 kodu olan kadrolardan tercih yapma hakkınız var
-
Teşekkür ederim bide 21 aralıkta yapılacak olan tercihin klavuzu yayınlandı dimi bilginiz varsa nerden ulaşabilirim
-
@Muratcnkrt1 yayınlanmadı hocam websitesinde haber olarak paylaşır arkadaşlar
-
@aliveli kardeşim ben fidan yetiştiriciliği mezunuyum ya sağlık kurumlarina hastanelere filan tercih yapabilir miyim
-
Hocam mrb
-
@serkan hocam mrb brans siralamasinda 1149 ssiradayim onlisans otomotiv mezunuyum 68 aldim atanma sansim varmi D ehliyet bilg. İsletmen sertfkm var silahli guv. Sertfkm var
-
@serkan hocam merkezi alımlarda çok zor mülakatlı alımlara katılabilirsiniz ama benim tavsiyem 2018 e daha sıkı çalışmak daha mantıklı
-
@aliveli tercihte yardimci olurmusunuz
-
@serkan tabiki hele kılavuz bir açıklansın
-
@aliveli tskr edrm gorusmek uzere
-
@serkan hocam 2 sorum daha olcakti bransim onlisans 1261 otomotiv burada 1149 siradayim.brans siralamasinda 1258 kod var yine oto motor yeknolojileri diye burda 13 siradayim egerki tercihlerde bu kod cikarsa tercih yapabilirmiyim alan disi oluyormu bu alanda atanmam daha kolaymi olur diye dusunuyorum Sizce tercih yapabilirmiyim
-
@serkan birde hocam 1261 bransim dyelimki tercihimi yapicam ama e ehliyetim var tercihdede d ehliyeti istiyorlar tercih yaparsam bosami gider
-
@serkan hocam birinci sorunuzun cevabı büyük ihtimalle olumsuz çünkü bölümler farklı ve denklik gibi bir durumdan bahsetmemişsiniz , diğer soruda ehliyetlerin özellikleri neler
-
@serkan hocam ehliyet kısmında en az d sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak diyorsa başvuru yapabilirsiniz ancak d sınıfı sürücü ehliyeti diye özellikle belirtiliyorsa açıklamaları okumak lazım kılavuzdan. Muhakkak kılavuzda ikinci durum için açıklık getirilmiştir.
-
@aliveli hocam 1258 kodu oto motor teknilojileri de oromotiv bolumu adi altinda bir bolum Yine ayni bolumun dali diyebilirim size yine ayni sekilde buna benzer 5 bolum daha var bunlarin kodlari tercihte cikarsa isaretleyeyimmi
-
@serkan durumunuzun netleşmesi için lütfen devlet personel başkaanlığını arayın ve son durumu bizimlede paylaşın çünkü beşeri ilimler fakültesi mezunu arkadaşlar siyasallı değilsiniz deyip kaymakamlığa kabul edilmedi benzer bir durum bu da
-
@aliveli hocam otomotiv bolumunun denk bolumlerini arastirdim birsey bulamadim netten nerden ogrenebilirim varmi bilginiz