TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Mutlaka Seyredilmesi Gereken Tiyatro Oyunları

FİLM-DİZİ
    tiyatro seyretmek oyunlar en iyi oyunlar izlemek
    24
    53
    4121
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • onuktekin
      onuktekin Son düzenleyen: onuktekin

12 Öfkeli oyununu şiddetle tavsiye ederim. Filmi bilenler için de sıkıcı olamayacağına eminim.
      Oyun İrfan Şahinbaş'ta sahneleniyor. Bu sahne seyirciyi oyunun içine alıyor adeta.
      Bir de Cimri oyununu tavsiye ederim. Mustafa Kurt çok güzel iş çıkartmış. Klasik oyunlar bazen sıkıcı gelebilir ama bana bu oyun hiç sıkıcı gelmedi.
      Bilet bulabilirsem Aralık'ta Lüküs Hayat'a ve Satranç'a gitmeyi planlıyorum.
      *Oyunlar ADT oyunları.

Fortis fortuna adiuvat

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • K
        kuruhasan Son düzenleyen:

Orjinal Günahlar. İstanbulda olan varsa kesinlikle tavsiye ederim 👍👍

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Y
          yyaylacimm Son düzenleyen:

Aşk Geçmişim – Pangea, Komedi dalında önümüze çıkan oyun, Pangea Yapım’ın ilk oyunu olacak. Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’dan oluşan ilgi çekici kadro şu anda provalarını sürdürüyor. Anti romantik komedi olarak adlandırılan oyunda iki beyaz yakalı, kendi gözlerinden ilişkiyi anlatacak. Günümüz ilişkilerinin kompleks problemlerini aydınlatacak olan oyun, neşemizi yerine getirecek bir metne sahip gibi gözüküyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • P
            plansız Yasaklı @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin, içinde söyledi: Mutlaka Seyredilmesi Gereken Tiyatro Oyunları

12 Öfkeli oyununu şiddetle tavsiye ederim. Filmi bilenler için de sıkıcı olamayacağına eminim.
            Oyun İrfan Şahinbaş'ta sahneleniyor. Bu sahne seyirciyi oyunun içine alıyor adeta.
            Bir de Cimri oyununu tavsiye ederim. Mustafa Kurt çok güzel iş çıkartmış. Klasik oyunlar bazen sıkıcı gelebilir ama bana bu oyun hiç sıkıcı gelmedi.
            Bilet bulabilirsem Aralık'ta Lüküs Hayat'a ve Satranç'a gitmeyi planlıyorum.
            *Oyunlar ADT oyunları.

Dikkate alınmalı 😊 @onuktekin in tavsiyesi üzerine Cimri'ye gittim, pişman değilim:) gayet güzeldi:)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • N
              Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: Nahl

Bende yakın tarihte takibini yaptığım ölü ozanlar derneğine gitmek istiyorum ancak tiyatro dilinde 1. Ve 2. kategori diye bir not düşülmüş anlayamadım fiyatları da devlet tiyatrosuna göre uçuk.. .Nedir kategori ?

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • onuktekin
                onuktekin @Nahl Son düzenleyen:

@aroma hocam biletde fiyat farklılaştırması yapıyorlar. Sahneyi daha iyi gören yerleri birinci diğer yerleri ikinci kategori olarak farklılaştırma yapmışlardır.

Fortis fortuna adiuvat

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • N
                  Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin bunlar 2 .Derece fiyat farklilastirmasi görünümünde 1. Derece uygulamaya geçmiş galiba 🙂 2. Derece fiyat dahi 56. 5 tl 🙂

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • onuktekin

@aroma hocam fiyat yine iyiymiş. Bir Delinin Hatıra Defteri 66'dan başlıyor 165'e kadar devam ediyor 😅

Fortis fortuna adiuvat

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • N
                      Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin dt ye gör e baya yüksek ondan hocam ancak gitmek istiyorum bi bakalım 🙂

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • onuktekin

@aroma evet karşılaştırınca cidden fazla geliyor 😅

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Antimülakat
                          Antimülakat Son düzenleyen:

Mikro iyi anlaşılmış, günlük olaylara örnek bile bulunuyorsa bu iş tamamdır. Ama şu makro denklemleri bir türlü tutturamıyoruz. Döviz kuru artışı sonrası ihracat rakamlarında artış olması meselesini bir türlü gözleyemedim.

• P
                            plansız Yasaklı Son düzenleyen:

Titanic batarken ki kemancılar gibiyizdir bazen, bazen de gemiyi kurtarmanın telaşında var gücümüzle savaşırız. Yaşamak böyle bir şey değil midir işte.
                            https://youtu.be/rkAtA2y6pBA
                            Umudun şairine kulak vermek için bu güzel oyunu izlemenizi tavsiye ediyorum.

• Ü
                              ücüncütekil Son düzenleyen:

ağlayıp rahatlamaya ihtiyacınız var ise “7.koğuştaki mucize” yi izleyin derim.

• 1
                              • 2
                              • 3
                              • 3 / 3
                              • İlk ileti
                                Son ileti