2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Karalama mı ? Arkadaşlar, ben de kazandım sizin gibi iyi bir puanla buralarda ne puanlar alıp defalarca elenenleri görmediniz sanırım.Diğer taraftan,kaymakam maaşlarının düşüklüğü gündem bile olmuştu.Haberleri de inceleyebilirsiniz.1.sınıf kaymakam olduğunuzda 8000 civarı para alırsınız 1.sınıf demek 25 yıl üzeri çalışanın maaşı.Yeni başlayan hele adaylık döneminde hiç girmeyin o konulara siz mahcup olursunuz.Benim bir arkadaşım üsteğmen 9000 civarı maaş alıyor yaşı 27.Bir ilçede en çok para kazananlar aile hekimleri,komiserler emniyet amirleri müdürleri,banka yöneticileri.Bir bankanın bölge yöneticisi aylık 30-34 bin civarı maaş alıyor.Geçen gün konuştum şok oldum uzman yardımcısı kadrosundan girmiş 13 yıl önce şimdi bölge yöneticisi.1-1,5 yıl önce kaymakamlarla külliyede toplantı oldu.Cumhurbaşkanı dedi kaymakamlar düşük maaştan yakınıyormuş diye açın haberleri görürsünüz.Bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Ben kara kuvvetleri subaylık ilan bekliyorum çıksın ona gireceğim parama bakarım
-
Yeni başlayan kaymakam adaylıktan sonra 4500-4800 civarı maaş alır.İyi araştırın öğrenirsiniz.
-
@xxhamyel Allah yolunuzu açık etsin. Umarım en yüksek maaş alan mesleğe sahip olursunuz.
-
şöyle de bir durum var adamın puanı benden düşük ama Master veya phd mezunu onu alırlar sesimi çıkarmam buna da torpil demem çünkü ben lisans mezunuyum.Ama durumlar böyle,eğer kazanırsanız adaylık dönemi maaşını alınca beni hatırlarsınız.Başka da bir yorum yapmıyorum umrumda değil dediğim gibi ülkede işsizlik çok yüksek insanlar işsizlikten şimdi idari hakimlik sınavına hazırlanıyor.Ben subaylığa başvuracağım parası daha iyi
-
Aramaya üşenenlere haberi yolluyorum siz bu kriz ortamında daha çok beklersiniz https:/ /www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/son-dakika-cumhurbaskani-erdogandan-yuz-binlerce-kamu-calisanini-ilgilendiren-ucret-aciklamasi-40705670
-
@xxhamyel senden maas bodrosu isteyen olmadi. Cogu insan icin bu meslek bir ideal senin gibi para degil ideilim. Madem bu kadar kolay gir ak partinjn kollarina parada kazanirsin dolar da. Burda durdugun kabahat.
-
@modesteptt ne ideali arkadaşım kendini kandırmaca bu başka bir şey değil köyün imamlarını okulun öğretmenlerini toplayıp etkinlik yaparak mı idealist olunuyor ? Çok idealistsen yanlış iş alımına başvurmuşsun.Para önemli bir güdüleyici.Ben gerçekçi yaklaşıyorum.Parti kadrolarına bence senin ihtiyacın var benim değil Ben parası bol daha başım dik durabileceğim bir meslek seçtim.Sen olur ya geçersen ilçe başkanlarının evinin önünde yatmaya başlarsın buna senin daha çok ihtiyacın var.Herkes için hayırlı olsun işsiz olmaktan her şey daha iyidir
-
@xxhamyel çok çapsız birisin ve herkesi de kendin gibi zannediyorsun. Bence başlığı trollemeyi bırakıp işine gücüne bak.
-
@xxhamyel ham olduğun ve bu forumda bi yel estrimek istediğin belli ama yanlış yapıyorsun. İnsanlari kucumseyerek ve her şey para diyerek ancak ulaşmak isteyip de ulasamadigin ciğere miyav diyen kedi olursun...
-
@modesteptt ondan sonra para diye ağlanırsınız listede isminiz olmayınca görürüm sizi çok büyük konuşuyorsunuz
-
@refik-soydam mit ve emniyet ayrı ayrı soruştur muyor mu ?
-
@harun-resid sen misin çaplı ? Gerçeği yüzünüze vurunca böyle zorunuza gidiyor tabi para diye ağlanırsınız sonra
-
Vay arkadaş kimlerle mülakata girmişiz, korkunç düşünceler. Bir kaymakam neden yüksek maaş almamalıya bu örneği vereceğim artık, sen olma zaten kardeş.
-
@xxhamyel ewet ayrı ayrı yapıyor hocam..
-
ülkemizin geleceğinin kırsal yönetimden geçtiğini, bu ülkemiz geleceği için son derece önemli olduğunun dahi farkına olmayanla aynı yolculukta olduğuma gerçekten üzüldüm.. ayrıca, bazı meslekler vardır, ihtiyaç sahibine dokunduğun için elde edeceğin en değerli ücret o allah razı olsun cümlesidir. bu işte neyin ne olduğunu dahi kavramadan para=insan kısır döngüsünde olmak...eğer maddi sıkıntı içinde olup bunun dışa vurumu değilse çok ciddi üzüntü verici.. birincil koşullar geçerli ise de içtenlikle allah yardımcısı olsun herkesin...
-
@eray123 evet ayrı ayrı yapılıyor hocam...
-
@refik-soydam bu iki soruşturma da mülakattan önce bitiyor yani. Bilgileriniz için teşekkür ederim
-
@xxhamyel çok şükür paraya ihtiyacım yok. Para için ağlayacak bir insan da değilim. Dediğim gibi çapsız bir insansınız ve herkesi de kendiniz gibi sanıyorsunuz. Umuyorum senin gibi para için her şeyi yapacak olan adamlar bu makama asla ulaşamazlar.
-
@xxhamyel hocam söylediklerinize bir nebze katılıyorum ama kamuda referanssız girilebilen kurum yok denecek kadar az neredeyse bunu bilmeyen yok ki. Ordu demişsiniz ordudada var emniyettede var yok diyen yalan söyler.
-
@xxhamyel başkomiser daha mı fazla kazanıyor ?