2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
24 tane olması lazım
-
@economist34, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@mia_nur evet cinsiyet anketi de guzel olurdu. Ben anket yapmasini bilmiyorum.Bilen varsa guzel olur bu ankette.
Cinsiyet anketi.
-
@murky hocam cinsiyetler mülakat listesi belli olunca anlaşılıyor zaten. gerek yok bence buna.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@murky hocam cinsiyetler mülakat listesi belli olunca anlaşılıyor zaten. gerek yok bence buna.
Maksat mülakata kadar başlık canlı kalsın hocam listelerin açıklanması da uzayacak gibi oluşturayım dedim.
-
Muhtar güvenlik soruşturmalarında adayın ikameti ilçedeyse il merkezinden, merkezdeyse daha farklı bi birimden sivil memurların doğrudan kendilerine geldiğini söyledi. Eğer muhtar kişiyi ve ailesini tanıdığını ve aileyle ilgili birkaç basit bilgi verirse oradan geri dönüyormuş memurlar. Bazen de ne kadardır burada oturuyorlar, aile üyelerinin meslekleri vs. gibi bilgileri komşulardan alıyorlarmış. Daha çok başvurudaki bilgilerin teyidi niteliğinde bi soruşturma oluyor dedi.
-
mülakata kalan arkadaşlar kaynak tavsiyesinde bulunabilir mi?
-
@murky cok tesekkurler.
-
@karax baska mulakatlar icin guvenlik sorusturmasi gecirdim.İlcelerin polis merkezlerinden polis memurlari gelip kapidan birkac sey soruyorlar. Bazen habersiz geliyor ve adayi bulamiyorlar. Oyle olunca komsulardan birseyler ogrenmisler.Ama ben her seferinde aradim evde olup olmadigim teyit edildi. Tabi bu adayin gordugu kisim. diger kisimlarda neler yapiliyor bilmiyorum. Birkac mulakat asamasinda bu tarz islemden gecildigi icin ayni tip olur herhalde.
-
Bedelli sirasinda mulakata girebiliyo muyuz
-
Güvenlik için çalışmalar başlamış demek ki iki haftaya ilan edilir liste o zaman....
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Güvenlik için çalışmalar başlamış demek ki iki haftaya ilan edilir liste o zaman....
İki hafta çok değil mi hocam ya haftaya bekliyorduk. Dediğiniz gibi Aralıkta olacak öyleyse mülakatlar.
-
@murky min on güç hiç kımıldama olmayacak hocam o konu da bilgim kesin...
-
@murky min on güç hiç kımıldama olmayacak hocam o konu da bilgim kesin...
Hayırlısı olsun. Sağolun hocam bilgi aktardığınız için.
-
Bu gün güvenlik soruşturması için gelmiş polisler. Dosya bu gün gönderilecek demiş. Muhtemelen bu hafta biter haftaya belli olur. Eski forumlar da ki bilgilere göre iki hafta önceden geliyor mulakat tarih ilanı. Yani kasim ay sonunu bulmaz bitmesi. Aralık ay sonu da açıklanır. Tabi açıklanması mi daha iyi yoksa böyle beklemek mi. Bilemiyorum. Heyecan ve Ümit çok güzel duygular hele de hayalleri bu olan insanlar için.
-
Mülakatlar aralık da arkadaşlar Güvenlik Soruşturmaları Başladı.
-
@modesteptt aralık sonu açıklanır dediğiniz nihai liste mi?
-
@popescu evet
-
@modesteptt çok zor hocam bu tarihler... az daha uzar süreç maasef..
-
@refik-soydam evet sonuçlar biraz daha geç açıklanabilir.
-
Nerden anladiniz basladigini