2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Sınavların "Atiba'sı" (Banko Adamı)
Mülakatların "Mustafa Pektemez'i" (Sakat, Başarısız Adamı) olarak Aranızdayım.Rabbim Herkesin Gönlüne göre olsun. Umarım Güzel bir Forum olur.
Bu sene pektemek değil de sergen olursunuz inşallah.
Bkz. "Sergen atti şampiyonluk geldi." -
Ben inşallah Semih Şentürk'ü olacağım hocam .Siz atiba değil talisca olacaksınız ben inanıyorum
-
Evet arkadaşlar hepimize hayırlı olsun . Bundan sonra rakibiz inşallah. Diğer başlıkta bi arkadaş net sıralaması yapmıştı acabalar burda da İnan benzer bir şey yapılacak mı referans duralamış gibi. Veya yapmak isteyen yoksa ben yapabilirim, örneğin beni etiketleyin referansın ismi ya da ünvanıyla.
- @12-07-2018 İlçe belediye başkanı
-
@12-07-2018 #ÇareDROGBA
-
#neredekalmıştık
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@12-07-2018 #ÇareDROGBA
1)@Sucuklu_Oralet Dua
2)@12-07-2018 İlçe belediye başkanı -
@dlkaptan Knock knock! Guess who is back?
-
@12-07-2018 Dostum Çok uygun bulmuyorum böyle çalışmayı, İllaki insanlar birilerine ulaşacaktır. Belki Aleni, Belki Gizleyerek. Ancak içimizden kimselere ulaşmak istemeyipte, girecek insanlar çıkacaktır.
***Geçmiş Dönemde FETÖ girişlilerin bir çoğu böyle referanslı girişler yaptı, o zamanlar tahmin edebilirler miydi bu günleri. Ben bugünden geleceği tahmin edebiliyorum, Referans olarak ulaşacağım çok kişi olmasına rağmen, Nasip Kısmet deyip gireceğim. Herkesin Hakkında hayırlısı olsun
-
Mülakata kalan arkadaşlara hayırlı olsun. Trollerin yazılı sınavda elendiğini umut ediyorum.
-
Alandayız
-
Merhaba değerli arkadaşlar. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Kazanamayan arkadaşlarımız kendilerini üzmesin. Her şeyde bir hayır vardır. Kaymakamlık mülakatı soru ve cevaplarına yönelik "Kaymakamlık Mülakat Süreci 2018" grubunu kurduk. Katılım sağlayabilirsiniz.
-
Selamun aleyküm. Bizde yerimizi alalım
-
Haydi Bismillah
-
Cümleten hayırlı olsun dostlar. Mülakatlar ne zaman olur dersiniz?
-
Selamun Aleyküm
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Yine yeniden bu başlıkta olmak sizlerle olmak güzel:)
-
@larendeli yine belli olmaz tabi, tahminim Kasım ikinci hafta olabilir
-
Ben de yerimi alayım.
-
hadi bismillah...
-
Geçen sene mülakat sınavdan ne kadar sonra olmuştu?