TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı

DİĞER
    özel kamu banka personel alımı bilgi
    182
    1114
    164790
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      stradivarius Hazine ve Maliye Bakanlığı @ozge17 Son düzenleyen:

@ozge17 evet öyle maalesef. Vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı ilaç gibi gelecek hepimize.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • oz.ece35
        oz.ece35 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Ekonomist dergisinin son sayısında Vakıfbank 'ın 550 personel alacağı yazılıyor farklı pozisyonlarda.

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • O
          ozge17 @oz.ece35 Son düzenleyen:

@oz-ece35 hocam buraya çekip gönderme sansınız var mı

S oz.ece35 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            stradivarius Hazine ve Maliye Bakanlığı @ozge17 Son düzenleyen:

@ozge17 @oz-ece35 ben de bulamadım. İnşaallah doğrudur müfettiş yardımcılığı alım ilanı gelir. Uzun zamandır bekliyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • S
              Simón Bolívar Son düzenleyen:

her sene ilan geliyordu ama bu sene belli ki gelmeyecek. olumsuz duyumlar çoğunlukta zaten.

Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar Palacios Ponte y Blanco

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • S
                stradivarius Hazine ve Maliye Bakanlığı @Simón Bolívar Son düzenleyen:

@simón-bolívar olumsuz düşünmemek lazım. Böyle söyleyip insanları karamsarlığa itmeyelim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • oz.ece35
                  oz.ece35 Hazine ve Maliye Bakanlığı @ozge17 Son düzenleyen:

@ozge17 fotoğraf ekleyemedim, ekonomistin bugünkü sayısında zaten kapakta da işe alımda 50 lider diyor. Vakıfbank bunlardan biri. Garanti, yapı kredi, finansbank da alım yapacaklar arasında dergide yazılana göre.

• P
                    plausible Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar vakıfbank müfettişlik sınavıyla ilgili yok mu bir duyumu olan geçen yıl bu zamanlar ilana çıkmıştı sanki

• O
                      ozge17 @plausible Son düzenleyen:

@plausible hocam bende bekliyorum kimseden bişey cıkmıyor geçen yıl 26 aralıkta gelmişti

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • 8
                        872 Yasaklı Son düzenleyen:

Ben tahminimi soyleyeyim. Normalde banka sınavları ilandan 50 55 gun sonra yapiliyor. Geçen sene vakifbank sinavindan 68 gun once ilan gelmsti. Bence ilan gelecekse eger normal sure olan 50 55 gun once gelir. Yani ocak gibi gelebilir ilan. Sinav yine subat sonu yada martin basi olur. Benim ongorum bu yonde linc yemeyeyim:)

• North remembers
                          North remembers @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı

İyi geceler arkadaşlar 17.40 da idi finansbank mülakatım anca vakit bulabildim çok şaşırdım açıkçası 10 dakika sürdü. 2 tane hanımefendi vardı. Ailenle mi yaşıyorsun kendini tanıtır misin falan dediler mezun olduktan sonra neler yaptım anlattım iş deneyimi mi sordular bu kadar beklediğim gibi zor olmadı ilk mülakatımdı bakalım hayırlısı olsun

Olumsuz maili geldi kamu bankalarına girmek nasip olmuyor özelde bile şansım yok daha ne yapayım ya......

• S
                            stradivarius Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Gözlerimiz yolda kaldı vakıfbank’ı bekliyoruz.

• U
                              underw Son düzenleyen:

Vakıfbank için sinerjiye ben de katılayım bakalım inşallah gelir

• longtermjobless
                                longtermjobless Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu gün vakıfbank teftiş kurulu numarasını aradım "müfettiş yardımcılığı sınavı açmayı düşünüyor musunuz?" diye sordum kesinlikle düşünmüyoruz dediler moral bozmak istemezdim ama isteyen deneyebilir.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • S
                                  Simón Bolívar @longtermjobless Son düzenleyen:

@longtermjobless, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı

Arkadaşlar bu gün vakıfbank teftiş kurulu numarasını aradım "müfettiş yardımcılığı sınavı açmayı düşünüyor musunuz?" diye sordum kesinlikle düşünmüyoruz dediler moral bozmak istemezdim ama isteyen deneyebilir.

@keynesinabv bilginiz var mı?

Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar Palacios Ponte y Blanco

• 8

Sen de mi vakıfbank sen de mi he! 😞 üzdün bizi. 😞

• 8

Arkadaşlar cimere yazalım. Vakıfbank i da arayalım soralım. Etkinliklerde de belirtelim. İnşallah gelenek devam eder ve şubat sonu yada mart başı sinav yapılır.

• F
                                        Fernando Reges Son düzenleyen:

Herkes kapıları kapatmış yakında şu Kpss'yi de bu yıl yapmayalım derlerse şaşırmam.Bunca insan birikti ama ilanlar da tık yok.

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• C
                                          colinclark55 Son düzenleyen:

Arkadaslar vakifbank en son cagri merkezi icin sinav yapti bi hafta icinde acikladi mulakata kazananlar mulakata girdi ve hemen hemen 56 gun oldu mulakat aciklanmadi şahsi fikrim beklentilerimizi biraz azaltmamiz yonunde mulakat sonuclari aciklanir cagri merkezi elemanlari evraklari teslim eder ondan sonra alim isine bakarlar diye tahmin ediyorum. Ayrica mart ayinda yapilan mufettislik sinavina ben de girdim mufettisligi kazanamayanlari belirli kriterleri saglayanlari uzman yardimciligi mulakatina cagirdilar istanbul 51 puanla mulakata cagirilan var diye hatirliyorum samsun'da ise en son 56 ya da 59 puan alan aday mulakata cagrildi hakkimizda hayirlisi olur insallah iyi aksamlar

• O
                                            ozge17 @colinclark55 Son düzenleyen:

@colinclark55 hocam siz ilan gelir ancak geç mi gelir diyorsunuz şimdi sınav marta olmaz mı

C 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 20 / 56
                                            • İlk ileti