Ticaret Bakanlığı 2018 sözleşmeli personel alımında yetersiz yedek sayısı
-
@cons3693 hocam kuradan sonra netleşir. Şu an bu konuda kimseden net bir şey çıkmaz.
-
@antimülakat evrak feragat sonrası arama oluyor mu hocam yedekler için onlar da kura katılıyor mu yoksa sonraki süreçte mi bunlar.
-
@cons3693 onlar içinde kura çekimi oluyor diye biliyorum hocam. Zaten toplu bir çağırma olacak. Bu arada bakanlıkta hiç ses seda yok.
-
@antimülakat hocam bakanlık tan ses seda yok dediginiz gibi.Maalesef iibfliler yine istediği baskıyı yapamadi.iibfde herkes kendine Müslüman.
-
@antimülakat sizce bakanlık kararını değiştirir mi.
-
@ertuğrulbey hocam valla şu gidişat zor olacağını gösteriyor.
-
@antimülakat neden hocam
-
@cons3693 hiç yaprak kıpırdamıyor bir kaç yöneticiye dostlarımız aracılığı ile sorduk, sayı neredeyse dolmayacakti falan dediler.
-
@antimülakat nasıl sayı neredeyse dolmayacakti hocam sacmalamislar.Biz niye o zaman liste dışı kaldık.Şuan en az 1000 e yakın liste dışı var.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı 2018 sözleşmeli personel alımında yetersiz yedek sayısı
@cons3693 hiç yaprak kıpırdamıyor bir kaç yöneticiye dostlarımız aracılığı ile sorduk, sayı neredeyse dolmayacakti falan dediler.
Nasil sayi dolmayacakti
-
@antimülakat, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı 2018 sözleşmeli personel alımında yetersiz yedek sayısı
Aynen nasıl sayı dolmayacak anlamadım
-
@antimülakat yani 1250 kişide evrak vermiş mi? Ne demek istediniz?
-
@sbf13 mümkün mü hocam? Ben en az 200 kişinin vermediğini düşünüyorum.
-
@antimülakat bence bu sayı 300 üstüdür hocam.Kesin de konuşabilirim.Ama adamlar 67 yedek belirliyor.Şaka gibi.
-
@ertuğrulbey sonuç alıcaz kardesim insallah feragat cok yuksek olucak dedigin gibi
-
@cons3693 inşallah da kardeşim 2-3 kişiden fazla kimse yok grubtadestek şart.
-
kura perşembeymiş gençler baskıyı artırmamız lazım