Ticaret Bakanlığı 2018 sözleşmeli personel alımında yetersiz yedek sayısı
-
@aliveli teşekkürler hocam verdiğiniz bilgi için,elimizden geleni yapıyoruz cimer,dilekçe,twitter yazıyoruz,malumlar. net haber yaptı @Antimülakat sağolsun hocam da desteklerini bize sundu haber yaparak ,şu an her şeyi deniyoruz umarım bu çabamızı görürler
-
@aliveli hocam ailemize yazdıralım.Bu grupta hiç destek olan yok mu ya sadece 3 kişi mi.
-
@ertuğrulbey sanırım okuyup destek veren var ama aktif olan yani yazan az.
-
@aliveli hocam facede yazilirsa bir etki olur mu.
-
@ertuğrulbey olabilir yukarıda hazırlanan yazı da bir kaç yerde paylaşılmış. Yetkililer twitterdan etkilenebilir vs.
-
@aliveli siz facede etkin misiniz.
-
@ertuğrulbey pek sayılmaz.
-
@aliveli hangi grubta yazılmalı.
-
@ertuğrulbey KPSS ile ilgili 50-100k takipçisi olan büyük gruplardan biri iş görür.
-
@aliveli ben yazıyı twiter paylaştım gerekli kişileri etiketliyerek
-
@cons3693 hocam biraz destek ile yazının daha fazla mecrada yayılmasını sağlamak lazım. Onu da sizlere bırakıyoruz artık. Biz de elimizden geldiğince sağa sola attık yazıyı.
-
@antimülakat teşekkür ederim hocam verdiğiniz ve vereceğeniz destek için ,elimizden gelen çabayı sarfediyoruz.Evrak ve kura aşamasında yaşanan feragat sayısını öğrenebilir misiniz hocam krtik nokta o
-
Arkadaşlar ben kazandım ama size destek olmak istiyorum. Napmam gerekiyor ortak bi metin hazırladınız mı ?
-
@suaybg kardeşim cimer ve dilekçe yazabilirsin yedek artırımı konusunda, teşekkürler herkes senin kadar anlayışlı ve iyiniyetli olsa keşke
-
@cons3693 Hocam ortak bi mrtin var mı yoksa kendim mi yazayım ?
-
@suaybg *metin
-
@suaybg kardeşim herkes kendi yazıyor genel bir metin yok farklılık için,muhafaza için yedek artırımı konusunda başlık,neden,sonuç bölümünde yazarsan daha iyi olur
-
Dostlar iyi kaleme sahip birisi bir metin yazarsa ortak metinle başvuru birliktelik sağlar. Mümkünse biriniz kaleme alsın.
-
@antimülakat herkes bireysel kaleme aldı hocam,ortak metin de gönderelim ölese
-
@antimülakat bakanlıktan bilgi alma şansınız oldu mu hocam,yoksa kuradan sonramı daha mantıklı