adli hakimlik sınavı 2019
-
https://drive.google.com/file/d/1HEGaycdXxHKaebmv9vtvsGDJlkexa8ah/view?usp=sharing
Arkadaşlar hayırlı günler...
Herkese tek tek e-mail atacaktım ama özelden o kadar çok mesaj geldi ki hem kendim hem sizin için daha kolay olur diye burdan paylaşıyorum..
Notların ceza hukuku, Maliye, Vergi Hukuku 2017
geri kalanlar 2018.Ceza hukukunda meydana gelen değişikliklerde güncel var pdf olarak..
Benim elime geçen şimdilik bunlar, daha çok geçtikçe yine paylaşırım İnşAllah..
Şu mübarek Cuma saatinde dua edelim birbirimize..
Allah yardımcınız olsun.. -
En çok işinize yarayacağını düşündüğüm Ceza notları..
Ben herhangibir kitap almadım sadece bu size attığım nottan çalışıp, değişiklik PDF'sine ve güncel TCK'ya ve CMK'ya baktım ve soru çözdüm, gayet iyi sonuçlar aldım.. -
@mehmetemir hocam bende hata veriyor açamıyorum var mı açabilen arkadaşlardan?
-
@kd16 açması lazım herkese açık gönderi..
ama açmayanlar olursa artık onlara e mail atarım sorun değil yeterki siz faydalanın...
-
Birde arkadaşlar TCK'da çok değişiklik olmasa da CMK'da önemli değişiklikler var. Örneğin savcı gecikmesinde sakınca bile olsa eskiden bilgisayarlarda arama kararı veremezken artık yeni düzenleme ile verebiliyor. O yuzden CMK'yı mutlaka kanundan çok iyi çalışın..
-
@mehmetemir defalarca denedim açamıyorum hocam size zahmet olmazsa mail atarsanız çok sevinirim. İnşallah sizde bu süreçte muvaffak olursunuz.. Notlar için tekrar teşekkür ediyorum..
-
@kd16 elbette atarım en kısa zamanda atacak ve haberdar edecem İnşAllah..
-
Adli Hakimlikte eş durumu nasıl oluyor dostlar? Özellikle eşi özelde sigortalı olarak çalışanlarda ne gibi bir düzenleme var?
-
Bir düzenleme yok galiba, sıkıntılı diye biliyorum!.
-
@hgrotius hakimim yarı fiyatına mı bana mı öyle geldi?
-
@evandro 2018 ama ocak basım :’)
-
@lulu daha yeni basım yapılmadı sanırım.
-
@antimülakat hocam duyduğum kadarıyla eşin en fazla 90km uzağında bir yere atama yapılabiliyormuş. Yani işe başlayınca düzenlemesini yapabiliyorlarmış çok da takmayın bu durumu çekinmeyin diyorlar.
-
@mehmetemir gönderir misiniz? esrayucel02@gmail.com... teşekkürler...
-
@hegia-sophia nasıl adli hakimlik içinde mi aynı durum geçerli?
-
@adlihakimlik18 yolladım hocam kontrol edin...
-
@antimülakat Evet. Açıkçası duyum olduğu için ne kadar itibar edersiniz bilemem,akademide konuşulan buymuş zamanında. Mevzuatta bildiğim kadarı ile böyle bir kural yok ancak atamalarda gözetiliyormuş.
-
@evandro yapıldı yapıldı. 100 tl olanlar ekim 2018 basım işte.
-
@mehmetemir çok teşekkür ederim.
-
Her zaman tavsiye ettim yine ediyorum her ders için tek tek kaynak almayın. Tüm dersler için iki cilt kaynak var murat yayınları başta olmak üzere en mantıklı alternatif. Baktınız içinden çıkamadığınız ders var yalnızca o ders için alırsınız.