KPSS p3 branş sıralaması
-
@gameover sıralama ‘duraklama’ değil
-
Uluslararası ilişkiler 44. Daha iyi bekliyordum açıkçası.
-
iktisat 87,78 sıralama 196
-
Çeko puan 85.85 branş sıralamam 64
-
iktisat 85,6 412sıralama
-
@alageyik08 p3 kaç ?
-
@hoffafd 91 hocam.
-
@gameover elbette P3 b kadro atamalarının tamamı P3 puanı ile yapılacak.
-
@zuzu1911 çeko için çok iyi sıralama. Atanma ihtimalin çok yüksek. Bir de sadece çeko değil, çalışma ekonomisi ve çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkiler sıralamana bakacaksın.
-
@antimülakat siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölüm hocam 87,4 ün şansı var mıdır peki
-
@avicenna
İş idaresi ve iktisat
Uluslararası Ticaret ve Finansman
Ekonomi
İktisat
İşletme İktisadıBunların tamamındaki sıralamanıza bakmanız gerekiyor. Atamanız 4421 tercih kodu ile yapılacak. Burada bütün bu bölümleri baz almanız gerekiyor.
-
@gameover tek başına bu olmaz hocam. Atamanız 4507 nitelik kodu ile yapılacak.
Uluslararası İlişkiler
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler
Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkilerBunların hepsi üzerinden sıralamanıza bakmalısınız.
-
@antimülakat hocam teşekkürler. Ben bilmiyordum. Şimdi her ikisine de baktım. Sıralamam 64. Hakkımızda hayırlısı. Yeterli alım olmazsa puan elde patlar.
-
@antimülakat hepsinin sıralaması 189 hocam
-
@zuzu1911 hocam en kötü ihtimalle 4. alımda SGK icra memuru ve memur alıyor. Sizin atanma haberinizi buradan alırım inşallah.
-
@antimülakat amin hocam. Rabbim emek verenlerin yardımcısı olsun.
-
@gameover hocam sıralama iyi ancak ataması en az olan bölümlerden bir tanesi Uluslararası İlişkiler. Siz daha çok İİBF ile olan bütün aramaları takip edeceksiniz. 4001 den atanma şansınız da biraz düşük görünüyor.
-
@antimülakat teşekkür ederim hocam sağolun
-
@antimülakat hocam benimde iktisat ve bölüm bazlı 412. sıralama. bazı arkadaşlar bütün ibf yi alın diyor onun mantığı nedir
-
@Antimülakat Hocam bölümüm işletme 4431 bölümlerinde sıralamam 1294 sizce umut var mı ?