Burçların Özellikleri
-
Bu ara her şey yolunda çok şükür. Terazilerin hayatı bu ara güzel gidiyor diye düşünüyorum.
-
2019'da durumlar karışacak bazı burç için. Özellikle üçüncü çeyrekte yer alan yıllarda, çoğu burç için pek güzel şeyler yaşanmaz.
-
@olumsuz-dışlama bana burç konusu inandırıcı geliyor. Gerçek anlamda bir insanla tanışmanın 2. gününde hangi burç olduğunu tahmin edebiliyorsan bu işte bir genellik söz konusudur.
-
@sınavsayar genel ruhsal özellikler tutuyor zaten. Ben bunun eskilerin bahsettiği ayın eskisi ayın yenisi gibi kavramlarla ilgili olduğunu tahmin ediyorum. Yani ne zaman ana rahmine düştüğünüz ve doğduğunuz hayatımız için belirleyici olabiliyor.
-
@kml hocam belli burçların belli burçlarla iyi anlaşması, aynı şekilde bazılarının da bazıları ile hiç anlaşamaması mevzusunda muhakkak bir mantığı vardır. Derinlemesine incelendiğinde çok ilginç sonuçlar çıkabilir. Özellikle evli insanlarda hangi burçlar arasında evlilik yaygın buradan bile ilginç istatistikler çıkabilir.
-
Başak burcu kadını tüm sorumluluğunun bilincinde olan bir kadındır. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek ister detaycıdır. Kişilik olarak nazik ve hassas bir yapıya sahiptir. Aşırı titiz ve bu konuda takıntılıdır. Ufak detaylar onun için son derece önemlidir. Evcimen kişilerdir.
Çalışmayı sever ve azimlidirler. İstedikleri başarıya ulaşmak için durmadan çalışırlar. Her zaman mükemmeli arayan bir yanı vardır. Başak burcu kadınını kazanmak zordur. Her zaman mesafeli davranır. Yalandan hoşlanmaz. Dürüstlüğe önem veren kişilerin arkadaşlık kurması gerekir. Paraya fazla önem vermese bile maddi olarak güçlü olmak ister. -
Koc burcu olarak dunyaya sansli gelenlerdenim.
-
2019 hangi burcun yılıymış arkadaşlar :))
-
Ne kadar güzel bir başlık ben de yengeç kadınını anlatayım anaç yapıları vardır ama bazı nankörler bundan bunalabilir... ayrıca cok duygusal evcimen ve sadıktır. ️