enez belediyesi memur alım ilanı
-
merhaba arkadaşlar enez belediyesi ilanı tekrardan sitesine eklemiş. maaş vs. hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
sözleşmeli memurların belediyeye geçişlerinde sorun oluyor mu?
-
Ben de başvurucam ancak maaş hakkında bir bilgim yok hocam elden vermeyi düşünüyorum belgeleri o anda sorarım
-
@derya-senol, içinde söyledi: enez belediyesi memur alım ilanı
Ben de başvurucam ancak maaş hakkında bir bilgim yok hocam elden vermeyi düşünüyorum belgeleri o anda sorarım
Ne zaman vereceksiniz hocam. Bugun arayacağım belediyeyi telefonda bilgi verirlerse öğrenmeye çalışıcam.
Buraya yerleşirsek merkeziden tercih yapabilecek miyiz ? -
@delpo güncellenen ilanı telden tam olarak göremedim tarih değişmiş sanırım. ilk ilanda belgelerin verilmesi için 1 günlük süre vardı bunda da öyleyse o bir günde gidip vericem zaten yakınım oraya
-
@delpo tabi ki merkeziden de aranabiliriz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum benim de öncelikli tercihim merkezi zaten
-
@delpo Belediyeden belediyeye değişmiyor olması lazım. Ankara'da zabıta maaşı 2018 temmuz zammı ile 4.200 TL civarına çıkmıştı. Sizin başlamanız ocak ayını geçer desek yeni başlayan zabıta maaşları 2019 4.400 TL civarında olacaktır.
-
@derya-senol, içinde söyledi: enez belediyesi memur alım ilanı
@delpo güncellenen ilanı telden tam olarak göremedim tarih değişmiş sanırım. ilk ilanda belgelerin verilmesi için 1 günlük süre vardı bunda da öyleyse o bir günde gidip vericem zaten yakınım oraya
-
@aliveli, içinde söyledi: enez belediyesi memur alım ilanı
@delpo Belediyeden belediyeye değişmiyor olması lazım. Ankara'da zabıta maaşı 2018 temmuz zammı ile 4.200 TL civarına çıkmıştı. Sizin başlamanız ocak ayını geçer desek yeni başlayan zabıta maaşları 2019 4.400 TL civarında olacaktır.
Ekonomist kadrosu için başvuracaktım hocam
-
@delpo onu bilmek zor hiç belediye ekonomist kadrosunda çalışan biriyle tanışmadım.
-
@delpo ben de ekonomist kadrosu için başvurucam hocam inşallah hakkımızda hayırlısı olsun mülakat adil olur inşallah malum belediyeler biraz sıkıntılı eleman alımı konusunda hak eden alınır inşallah
-
@delpo belediyeye geçemeseniz dahi sözleşme yenileme sorunu gibi bir durum yok. Bundan sonraki çoğu memur alımı zaten sözleşmeli kadrolara olur takılmayın bence.
-
Kamuda ekonomist maaslari 2770 diye biliyorum bu sosyologlardan bi tik aşağıda aliyolarmis insallah doğru degildir
-
Arkadaşlar bu tarz kadrolar kaç puan ile kapatır.Ekonomistlik için 81.5 la ihtimal var mıdır ?
-
Ben belediyelerde 4-5 binin altında maaş olacağını düşünmüyorum.