Tercihini Yap Fotoğraf Galerileri
-
Forumdaşlar aranızda galeri incelemeyi, fotoğraflara bakmayı seven dostlar vardır sanırım. Sevgili @Phoenix sitemizde galeriler oluşturuyor. Ben bunları fırsat oldukça buraya atacağım, bu tip işleri seven dostlar ile hem biz paylaşalım, hem de sizler de güzel görseller bulursanız burada paylaşın onları da galerilerimize ekleyelim. Şunlardan başlayalım.
https://www.tercihiniyap.net/galeri/ani-yakalayan-muhtesem-fotograflar
https://www.tercihiniyap.net/galeri/olmeden-once-cekilen-son-fotograflar
-
-
Nasıl fotoğraf yükleyeceğimi bulmak biraz zaman aldı
Bu fotoğrafı bu yaz çektim. Muhtemelen merceğe kum falan yapıştı yeşil bir nokta var fotoğrafta Ama öyle güzeldi ki o an! Hiçbirşey umrumda değildi. Öyle huzurlu, öyle sakin ve mutlu, dingin ama kıpır kıpır hissettiğimi hatırlatıyor bana. Güneşin batışı her zaman büyüleyici! -
@depresifkiz hocam neresi burası? Denizden dozerle kum çıkarılıp kenarlarda tepecikler yaparlar bizim Karadeniz sahilinde, buraları anımsattı bana
-
@möözun :))) Burası Patara plajı hocam. Kaş-Kalkan’ın biraz daha ilerisinde. Türkiye’nin en uzun plajı yanılmıyorsam. 10 küsür km uzunluğunda. Fotoğrafı biraz yerden çektiğim için kum tepeciği gibi çıkmış kumlar ama sahilde gerçek kum tepeleri de bulunuyor. Deniz derin değil çok uzun mesafe yürüyorsunuz ondan sonra derinleşiyor çok güzel Bu arada Karadeniz tarafına hiç gitmedim ben, inşallah bir gün kısmet olur
-
@depresifkiz inşallah karadenizin özellikle doğu kesimini, yaylalarını gezin hocam mutlaka
-
Jpeg kabul etmiyor forum
-
@wasp61 forum jpeg kabul etmiyor .
-
@wasp61 Hocam forum kullanma kılavuzunu okuyun, orada arkadaşlar güzel açıklamışlar. Ben de oradan okuyup çözdüm. Google’ a resim upload yazıp link oluşturup,buraya link kopyalıyorsunuz. Direkt olarak fotoğraf eklenmiyor.
Aslında arkadaşlara da iletmek gerek. Bence direkt fotoğraf eklenebilmesi daha güzel olur ama bir açıklaması da vardır diye düşünüyorum.
-
@depresifkiz altyapısal bir sorun. Bilişimci arkadaşımız yoğun olduğu için odaklanamadı ama en yakın zamanda çözmeye çalışacağız o konuyu.
-
-
-
Şehrimin semalarında ilk kez böyle görmüştüm gökyüzünü. Gözle gördüğümüz manzaranın kadrajda ya da fotoğrafta görünenden her zaman daha mükemmel olduğunu düşünürüm ama bu istisna sanırım. Gördüğüm şeyin fotoğrafa mükemmel yansıdığını düşünüyorum.
Fotoğrafı çektiğim günden beri WhatsApp arka planım olur kendisi -
-
-
-
-
-
-