2019 PUANI DGUY VMY GUY
-
Arkadaşlar merhaba,
Burayı uzun zamandır takip ediyor olmama rağmen aranıza yeni katıldım.
Sorum şu olacak, 2019 puanıyla ihdas edilmiş 1000 er kişilik kadrolardan (dguy vmy) ve guy dan alımlar olur mu? Bu 3 sınav dışında bir sınava girmeyi düşünmediğimden hazırlıklarımı ona göre yapacağım. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. -
Fikri veya duyumu olan yok mu?
-
Öncelikle Allah sabır versin. 2019 puanı demişsiniz bence 2018 puanlıların bile ne olacağı belli değil. Dguy guy mülakat tarihleri belli değil vmy sınavı dahi yapılmadı. 2019 baharına kadar alımlar sonuçlandırılırsa yeni sınavlar 2019 kpss sonrasına kalabilir. Vmy büyük ihtimalle kalacaktır çünkü vmy sınav ve mülakat süreci diğer ikisinden daha uzun.
-
@ahkâm cevabınız için teşekkür ederim. 2019 sınavından sonra gelen sınavlar için 2018 puanı kullanılmalı diye düşünüyorum haksızlık olmaması açısından. Acaba hem 2018 hem 2019 puanı ile alıma çıkılır mı? Özellikle vmy ve dguy için
-
Kpss zaten 2 yıl geçerli istisna olarak 2016 puanı tek yıl geçerliydi.
-
Atanana kadar bir lisans daha bitirirmisim
-
@zenginmemur o kadar mı zor ya
-
DGUY için alımı tamamlamaları düşünürler ama şu son açıklamalar yine a grubuna fena sekte vurdu. Yeni ilan görmeyeli epey zaman oldu. Şu ara yağmur gibi ilan metni gelmeliydi. Durum biraz can sıkıyor açıkçası.
-
-
@antimülakat her dakika 3000 5000 polis asker alınan ülkede yılda A grubundan 2500 3000 kişilik yapılan alımların kriz nedeniyle sekteye uğraması bana çok mantıksız geliyor. Polise askere kriz yok bütçede yer var uzmana müfettişe yok neden? Bence o kadarda değil ya.
-
Secimden onnce yeni bir guy alimi olur mu acaba
-
@heacker mümkün değil. mhuy duy gibi üçbeş atarlarsa atarlar. tabi vdk gibi sonradan kıvırmalarıda mümkün.
-
@heacker yakın zamanda mhuy gelicek diye bekleniyor hocam
-
@marsiyal mhuy ozluk acisindan sikintili bit meslek bu ilan yakin zmanda gelmez
-
vmy ve mhuy ilanları geleceğini duydum arkadaşlar 2019'un başında.
-
Herkes biyerden duyuyor maşallah
-
@tardukağan vmy geldi zaten sadece ipta oldu
-
@zenginmemur :)) sınavın iptal olduğunu tabi ki biliyorum. Yeni ilana 2019 kpss puanı ile de başvurabileceği konuşuluyor.
-
Arkadaşlar 2019 yılının başında ilan gelecekse bu sınav ilanına 2019 puanı elde edilmeden nasıl başvurulacak? Bu nasıl iş ?
-
@aysegul bu soru cidden soruldu mu şimdi