KPSS kitap önerisi
-
sanırım geçen yıl için açılan bir başlık vardı ama yıldan bağımsız herkes KPSS kitap önerisi yapabilir diye düşündüm. Faydasını gördüğünüz tavsiye edebileceğiniz kitap ve tavsiye sebebini yazabiliriz.
Ben kpss hukuk için 657 yayınlarını öneriyorum oldukça iyi bir kaynak kavramları farklarıyla ele almış. Kavramayı hızlandırıyor. -
Ben hazırlanırken yoktu veya bu kadar popüler değildi benim hocam yayınları şu an çok popüler. Kardeşim kullanıyor güzel hazırlamışlar.
-
Genel kültür genel yetenek için konu anlatıma gerek yok youtube videosu yeterli olacaktır. İş soruda biter soru anlamında da yargı, pegem kullanılabilir.
Alan için murat yayınları ezbere yatkın bir tarzı olması sebebiyle benim tercihimdir.
Eğitim bilimleri için pegem iyidir, murat civelek hocanın notları pdf olarak mevcut tavsiye ederim. -
ilyas güneşin 2018 video defter notu pdf olarak elinde olan var mı arkadaşlar
-
Arkadaslar sinava malum cok az kaldi. Cografya dan notu olan varmi acaba. Hizli calisilabilcek bir not. kpss a dan hazirladigim icin zamanim kalmadi gkgy e
-
@duvager TY Facebook sayfasının kısa notları çok iyi hocam. Denk gelirsem link atayım, sizde bulursanız benim çok işimi gördü. Hızlı hızlı tekrar yapabilirsiniz.
-
Sınava az bir süre kala vatandaşlık denemesi çözülebilir.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti.kaldirilmistir.
-