Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Bu hafta içi açıklanacak o zaman hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Bu ileti silindi! -
@çikolata ulan burda bi spekülatör varsa o da sensin. Arayıp sordun mu bankayı. Diğer arkadaşlara da söylüyorum arayıp sorun ben sabah aradım açıklanmadı dendi
-
@çikolata kardeşim bende 200 net bekliyordum ama aramadılar, bu işler sende takdir edersin ki beklediğinle değil elde ettiğinle oluyor. tüm benim gbi bekleyenlere gelsin https://www.youtube.com/watch?v=HOTNV9IG23U
-
@çikolata Tamam da ya arkadaşınız sizi yanıltmışsa? İK açıklanmadı diyor bunun yapılabilecek başka bir sağlaması olabilir mi? İK da bilmiyorsa arkadaşınıza hayırlı olsun çağrılan azınlığa girmiş. İK da bilmediğine göre mülakatsız işe başlar. Eve de hayırlı olsuna gelirler. Bizi bilgilendirdiğiniz için de teşekkür ederim.
-
@çikolata kardeş seni de çağırmadıklarına göre sende de bi zeka düşüklüğü var galiba bi test yaptır ondan sonra gir foruma
-
Arkadaşlar birbirinize hakaret etmekten vazgeçin, tamam anlıyoruz gergin bekleyişler içerisindesiniz fakat forum kurallarında açıkça belirtilen bir durum bu; "Birini hedef alan kişilik haklarını ihlal eden içerikler kaldırılacaktır." zaten sadece bununla da sınırla kalamıyoruz maalesef konu hakaret olunca. Hakaret kişilik hakkı ihlalidir, lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim. Saygılar.
-
Arkadaşlar ev ziyareti nedir nasıl oluyor cidden merak ettim 3 sene önce 6 özel 1 kamu bankasında müfettişlik sınavını kazandım ama başıma hiç gelmedi
-
@AnarchisTR henüz tecrübe etmedim ama forumlardan okuduğum kadarını biliyorum. Vakıfbank ve Halkbank müf. yard. sınavlarında geçtiğimiz sınavlarda ev ziyareti yapılmış. 1yada 2 müf. yard. yada müf. eve gelip sohbet ediyor meslek hakkında bilgi veriyor sorularınızı cevaplıyor aday hakkında notlar alıyor. İlla olacak diye bir şey yok.
-
@onuktekin anladım çok teşekkür ederim. Yani mülakat tadında olacak anladığım kadarıyla
-
@AnarchisTR rica ederim. Genel olarak sohbet havasında geçmiş çok çok azında alandan soru sorulmuş. Ama bu sınav için zor bence. Bankada 1 müf. 1 müf. yard. varmış hali hazırda. HR şirketi kişilik testi gönderir kazanan adaylara diye düşünüyorum. Bu şirketlere yaptırılan sınavlarda süreç böyle devam ediyor genelde.
-
Az önce aradım konuştuğum kişi haftaya açıklanacağını söyledi.
-
@onuktekin haftaya hangi gün acaba Bu sınavı buradaki 8-10 kişiden başka bekleyen yok mu hep aynı kişiler, çok durgun forum
-
@iyimser16 Günü hakkında bir şey demedi. Haftaya açıklanacağı hakkında bilgi sahibiyim dedi. Haftaya açıklanır inşallah bizde önümüze bakarız.
-
İnsallah surec uzamaz , zira bugun itibariyle halkbank ic kontrolor yard mulakatindan elenmis durumdayim . Tum umutlarim bu sinava baglandi
-
@voshue Allah daha hayırlı kapılar açar inşallah geçmiş olsun size. Tek umudum diye bakmayın halkbank olmaz vakıf olur vakıf olmaz başka yer olur. Çalışmaya devam hocam çok üstünde durmamaya çalışın.
-
bende halkbank uzman yard mülakatından elendim artık bu işe girerim inşallah
-
@iyimser16 burdayız dostum bekliyoruz heyecanla
-
@onuktekin eyv kardeşim sağollasın, @halilhy iyi bari kardeşim beklerken kendimi çok yalnız hissediyordum
-
Arkadaşlar,26 Şubatta VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı sınavına da girecek olan var mı buradaki ekipten ?
Ayriyetten;voshue ve iddaaw3435 hocam Allah daha iyi kapılar açar inşallah,onuktekin hocamın da dediği gibi çalışmayı bırakmamak gerekir,hepimizin hakkında hayırlısı olsun.