Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Arkadaşlar merhaba , bende sınav daveti aldım. Ve bu sınav konusuyla ilgili hiç bir fikrimiz yok , sınavlarda ne çıkar nasıl yapılır ?? Çıkmış soruları nerden buluruz Gibi soruları whats app group çatısı altında birleşerek sorulara cevap arasak ve daha çok bilinçlenmiş oluruz paylaşımlarımız olur.sınava 1 hafta var ne ögrenirsek kârdır. Whats grubu kurmamı önerirmisiniz cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler
-
vakıfbanka başvurup vakıf katılıma davet alma işi enteresan doğrusu, bende pek ihtimal vermiyorum. Çağırılmayanlar için tahminim kariyer.net in filtrelerine takılmış olabilecekleri. Face gruplarında çağırılan kızlar gördüm bence bu da bir kriter değil
-
Mail bana da gelmedi:) bist cagirdi burasi cagirmadi sinava. Ne kriterleri var anlayamadim
-
Kariyer.net üzerinden çağırırken en son güncelleme tarihine insan kaynakları dikkat ediyor genelde. Bunda da öyle olmuş olabilir mi?
-
Arkadaşlar ben de davet aldım ancak mail adresim eski olduğundan mailde yazanlara ulaşamadım. Mailde sınavla ilgili bilgi yazıyor mu. Sınav ücreti filan var mı? Çok özel değilse bir arkadaş bilgilendirseydi bu konuda çok mesut olurdum
-
@Affectio-Sctts ankara ilk tercih cagrilmadim
-
Düzenleme
-
@Leviathan 50 lira ücret,sınav tarihi,nerede gireceğin yazıyor genel olarak.
-
@eomer teşekkür ederim
-
@sonilanbukucu @Affectio-Sctts Ankara ilk tercihi olup sınava çağırılan biri henüz ya yok yada yazmadı. insan kaynaklarına mail attım dönüş olursa paylaşıcam sizde deneyin isterseniz
-
@oguzkağan kardesim yanlis hatırlamıyorsam ilk tercihi ankara yaptim ikinci üçüncü yu bos bıraktım öncelik ıstanbul muhtemel..
-
diyelimki ankarayı seçenleri çağırmadılar. şimdi ankarayı seçenler için bi daha mı sınav yapacak.O zaman istanbulda sınava girenlerin ankara için yapılacak sınava girmemesi lazım. bence biz ankara diyerek sınava girme hakkımızı kaybettik. Vakıfbank kariyer net üzerinden bir kura çektirdi bize sadece istanbul diyenleri çağırdı sınava
edit:şimdi şubelere baktımda istanbulda 9 şube var Ankarada 3 şubesi varmış neyin sınavını yapacak daha ankara için. -
@oguzkağan vakıf katılımın insan kaynakları e-mail adresi ne peki ben de mail atayım
-
@Affectio-Sctts hocam yukarda bir arkadaş buradan cevap almış sanırım ben ona istinaden buraya attım mailimi. ik@vakifkatilim.com.tr
-
Ankara ilk tercihimdi. Sınava çağrıldım.
-
Ben de ilk tercih Ankara yaptım, çağrıldım.
-
o zaman suphelendigim bisey daha var peki arkadaslar ilk tercihi ankara olanların askerlik tecili ne zaman son
-
@sonilanbukucu askerlik tecilimi 30.09.2018 yazdım ben nereye gelcen askerlik tecilinden?
-
Bende bayanım bende çağırılmamışım where is the adalet
-
Dekontla girilen sınavda hiç görmemiştim