Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
bana da geldi.
-
ben de davet edildim. Sınavda ne soracaklar bilgisi olan var mı acaba?
-
@brifing ama alan konuları hakkında bir bilgim yok gelen mailde de yazmıyor. Hangileri var yok bilmiyoruz.
-
@AnarchisTR ben insan kaynaklarına mail attım cevap gelirse buradan paylaşırım.
-
@abdullahyzici kardeş çok sevinirim cevap atarlarsa.
Ta Burdur'dan geleceğim -
@AnarchisTR tamamdır beklemedeyim ben.
-
bence vakıf katılımın acelesi var ilanı bankadan sonra açtı önce sınav yapacak. Tahminim iyi bir alım gerçekleştirmeleri yönünde. çünkü son günlerde tv ve internetteki reklamlara da epey hız verdiler. Umarım her şey gönlümüzce olur.
-
Bana da davet maili geldi. Dersleri bilseydik iyi olurdu. Bu arada şube sayısını ciddi artırmayı düşünüyor umarım çokça alım olur
-
yeni aktif olmaya çalışan bir banka ancak sadece bazı büyükşehirlerde şubesi var izmirde bile sanırım 1 tane oyüzden çok yüklü alım olacağını düşünmüyorum inşallah hayırlsı olur
-
Davet geldide sınav konuları ne acaba..
-
Kariyer.netteki ilan metninde 'Müfettiş Yrd. Sınavı; Genel Yetenek, Genel Kültür, Yabancı Dil (İngilizce) ve Alan Bilgisi (Hukuk, Ekonomi, Maliye, Muhasebe ve İşletme, Bankacılık ve Finans) testlerinden oluşacaktır.' yazıyor. Seçmeli ders falan olmayacak sanırım. Herşey dahil.
-
Bana henüz gelmedi malesef, acaba davet e-posta adresinize mi geldi yoksa kariyer.net üzerinden mi geldi?
-
@JBSay en azından hukuktan hangi derslerin ve maliyeden hangi konuların olduğunu da belirtmesi lazımdı. Vakıfbanktaki konularla aynı olabilir.
-
Bana da davet geldi.sınav süresi ne kadar acaba e yds ile aynı güne gelmesi iyi olmadı
-
Bana da davet geldi fakat İngilizce sorun benim. Seviyesi çok zor olur. Acaba daha sonra başka kadrolar için sınava katılanlar arasından seçin yapılır mı
-
@batuhan Kardeşim mailinde doluluk falan varsa biraz boşalt yenile belki o şekilde bi sorun olmuştur
-
bana da davet geldi 50 lira sınav ücreti hediyesi oldu
-
Şu bir haftalık bölümde hangi konuda açık kapatılırki?
Ben sınavın şubat sonu gibi olacağını düşünüyordum. -
Arkadaşlar bana da davet geldi Sinav yeri sadece İstanbul mu farklı il gelen var mı
-
kariyer.nette başvurduğum sayfaya baktığımda açık pozisyon sayısı olarak 2 gösteriliyor arkadaşlar. 2 ise kaç kişi davet edildi onun da önemi var. ama her türlü 2 açık pozisyon için sınav yapılması saçma değil mi ben mi yanlış yere bakıyorum