Online Hakimlik Kursları
-
Arkadaşlar adli hakimlik, idari hakimlik, savcılık sınavı çalışan arkadaşlar themis akademi (adı değişmiş olabilir Ümit Kaymak hocanın kursu) online olarak veriliyor. Kursu satın almak isteyen arkadaşlar bana veya diğer yöneticilere ulaşırsa indirim kodu ile satış sağlayabiliyoruz.
-
İndirim sağlanan hakimlik kursları:
https://sorubankasi.net/products/?word=&category[]=HAKİMLİK-2455&cat=16 -
@aliveli ne kadarlık indirim oluyor?
-
@refik-soydam %10 indirim.
-
Tek geçerli indirim kodu bizim forumun hadi yine iyisiniz
-
kod nedir acaba, video dersler de de gecerlimidir?
-
@frudow tüm video ders ve kamplarda geçerli.
-
@aliveli hocam ben almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz indirim kodunu nasıl edineceğim
-
@jellinek özelden mesaj atıyorum.
-
başlık güncel.
-
@aliveli Kb lütfen yeni açtım nasıl kullanacağımı bilmiyorum.Siz bana yardımcı olabilirsiniz gibi geldi.Ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum 2019 için kpss A ve B sınavlarının dışında(bunları biliyorum) girebileceğim sınavlar nelerdir? Bakanlıklar bir sürü sınav yapıyor.Ben bu sınavların neler olduğunu hangi tarihte olduğunu bilmiyorum.İnternette ancak birkaç tanesine ulaşabildimÖzel ve kamu kurumlarının yaptıkları sınavlar nelerdir?Yardımcı olur musunz?Lütfenn
-
@melissam00 doğru adrese geldiniz. Forum da zten tüm alımların başlıkları açılıyor takipte kalmanız yeterli.
-
@evandro bu cevap beni ikna etmedi.Anlaşılmıyor muyum acaba?
-
@melissam00 bakanlıkların açtığı sınavları takip etmek istiyorsunuz doğru mu anladım?
-
@evandro kurumların yaptığı ve benim girebileceğim bütün sınavları bilmek istiyorum.kpss şartı arayan veya aramayan bütün sınavları...
-
@melissam00 tüm alımları burayı ve tercihiniyap.net/ilan sekmesini inceleyerek takip edebilirsiniz.
-
@evandro açılmıyor amaa.
-
@melissam00 tekrar deneyin.
-
@evandro teşekkürler