Yurtiçi Kargo Fahiş Fiyat Tarifesi
-
Ankara'dan Konya'ya basit bir şarj aleti kablosu ne kadar ücretle gelir? Yurtiçi kargo ile 29,05 TL fiyata geliyor. Evet arkadaşlar yanlış duymadınız, şarj aleti kablosunu unuttuğum için kargo ile arkadaşıma göndermesini söyledim. O da gönderdi ama yurtiçi kargoyu tercih etmekle büyük hata ettiğini geç anladık. Benden tam olarak 29,05 TL ücret aldılar. Kablonun kendisi bile o fiyat anca eder, bu durumda ne yapabilirim? Tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım, bütün forumlarda bu durumu herkesin bilmesini sağlayacağım, haber başlıklarının altına yazacağım. Sizin bir öneriniz var mı? Yurtiçi kargodan böylesine büyük bir kazık yiyen oldu mu? Vatandaşın iliğini sömüren bu düzen için ne yapılabilir? Fikirlerinizi bekliyorum.
-
yurtiçi kargo, metro turizm gibi firmalar kişisel kara listemdedir. Tavsiye ederim.
-
@Olumsuz-Dışlama Büyük sıkıntı gerçekten. 30 TL alırken insan utanır. Sanki çok özel bir iş yapıyorlarmış gibi büyük paralar kazanıyorlar. Bu firmayı düşünmeden hareket edelim.
-
175 nolu hatta şikayetinizi iletirseniz... maliyetleri denetlenir, orantısız fiyatlama varsa ticaret bakanlığı şikayetiniz doğrultusunda cezasını keser..
-
@refik-soydam yurtiçi'nin arkası sağlam biraz zor yaptırım alır.
-
@evandro ne sağlamları gördük... sen resmi fişeği gönder... seçim var neleri gördük:)
-
@refik-soydam inşallah hocam hiç sevmem firmayı evde bulamadık kargo!
-
elinde bu konu da fiş ya da fatura olması lazım... her arayana resmi fişek teslim etmiyorlar:)
-
@olumsuz-dışlama, içinde söyledi: Yurtiçi Kargo Fahiş Fiyat Tarifesi
Ankara'dan Konya'ya basit bir şarj aleti kablosu ne kadar ücretle gelir? Yurtiçi kargo ile 29,05 TL fiyata geliyor. Evet arkadaşlar yanlış duymadınız, şarj aleti kablosunu unuttuğum için kargo ile arkadaşıma göndermesini söyledim. O da gönderdi ama yurtiçi kargoyu tercih etmekle büyük hata ettiğini geç anladık. Benden tam olarak 29,05 TL ücret aldılar. Kablonun kendisi bile o fiyat anca eder, bu durumda ne yapabilirim? Tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım, bütün forumlarda bu durumu herkesin bilmesini sağlayacağım, haber başlıklarının altına yazacağım. Sizin bir öneriniz var mı? Yurtiçi kargodan böylesine büyük bir kazık yiyen oldu mu? Vatandaşın iliğini sömüren bu düzen için ne yapılabilir? Fikirlerinizi bekliyorum.
5 lira birader istanbula gınderdım kişisel olarak kazıklamış çalışan
-
Bu konuda yapabileceğimiz bir şey var mı diye düşündük ve şunu yaptık? https://www.tercihiniyap.net/haber/yurtici-kargodan-fahis-ucretlendirme
-
Elimden geleni ardıma koymadan yapmaya, yaptırmaya devam ediyorum. Bakalım bu işin sonunda bir sonuç elde edebilecek miyim?