Masterchef Türkiye
-
@alpha elbette kasıtlı olarak ve eğlence programı olduğundan cozutabildiğin kadar cozut diyorlar adama. O da elinden geleni ardına koymuyor.
-
@alpha Çok büyük bir travma yaşadıktan sonra böyle olduğunu düşünüyorum Murat'ın. Ben de izlerken ona çok gülüyordum ama artık sıktı. Bilmiyorum biraz şımardı diye düşünüyorum. Murat'ın şovuna döndü program.
-
@antimülakat İşte bence de hamurunda vardı adamın, oyna dediler o da oynuyor. Bilmiyorum inşallah hak eden kazanır diyorum. Mehmet de kendinden bıktırdı bence.
-
@alageyik08 aynen ilgiyi görünce ipin ucunu kaçırdı artık sempatık değil antipatik oldu
-
@antimülakat, içinde söyledi: Masterchef Türkiye
@alpha elbette kasıtlı olarak ve eğlence programı olduğundan cozutabildiğin kadar cozut diyorlar adama. O da elinden geleni ardına koymuyor.
Kesinlikle öyle. Survıvor da merak ediyorum onu açıkçası dövmeseler bari adamı
-
@alageyik08 maalesef kalitesiz olan tv programlarında artık haberler dahi izlenmez bir seviyeye geldi. Watsup ihbar hattına gelen haberlerle habercilik yapılır oldu. Neredeyse 1 sunucu dışında kadro olmadığını düşünmeye başladım. İlk 3 haberden sonrası bu nasıl haber diyorsun. Kuşların ucuşu, böceklerin ötüşü falan haber yapılmaya başlandı. Gerçekten tv dünyasının son kaymağını da Acun yedikten sonra sonun başlangıcını yaşıyor gibiyiz!
-
@alageyik08, içinde söyledi: Masterchef Türkiye
@alpha Çok büyük bir travma yaşadıktan sonra böyle olduğunu düşünüyorum Murat'ın. Ben de izlerken ona çok gülüyordum ama artık sıktı. Bilmiyorum biraz şımardı diye düşünüyorum. Murat'ın şovuna döndü program.
Evet ya. Allah eşine sabır versin.
Ama çok iyi yemek yapıyo bence o ayrı konu tabi -
@antimülakat Dediklerinize katılıyorum, haber izleyemez oldum aynı şeyler yüzünden. Bilmiyorum medya sosyal medyaya karıştı. Çok ilginç zamanlardan geçiyoruz. Hayırlısı diyorum ben artık her şeye, çünkü başka bir şey denmiyor maalesef.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Masterchef Türkiye
@alageyik08 maalesef kalitesiz olan tv programlarında artık haberler dahi izlenmez bir seviyeye geldi. Watsup ihbar hattına gelen haberlerle habercilik yapılır oldu. Neredeyse 1 sunucu dışında kadro olmadığını düşünmeye başladım. İlk 3 haberden sonrası bu nasıl haber diyorsun. Kuşların uçusu, böceklerin ötüşü falan haber yapılmaya başlandı. Gerçekten tv dünyasının son kaymağını da Acun yedikten sonra sonun başlangıcını yaşıyor gibiyiz!
Katılıyorum bu dediğinize
Önceden sadece bir kaç kanalı vasat ve altı diye nitelendirirken şu an iyi bi kanal yok.tamamen rant amaçlı ve insanların duygularını sömüren haberler yapılmakta.şahsım adına artık pek haber izlemiyorum.mümkün oldukça belli konuları internetten takip etmeye çalışıyorum -
Tamamen kullan at programlar üretilmeye başlandı. Şimdi düşünüyorum da Olacak O kadar, Çarkıfelek hatta Passaparola dahi şu programlardan çok daha eğlenceli ve kaliteli idi. Olacak o kadar ın herhangi bir bölümünü bahsi geçen programın tüm bölümlerden daha keyifli bulabilirim.
-
@antimülakat Passaparola kesinlikle çok eğlenceli bir programdı ve genel kültür için çok iyiydi. Çocukken çok eğlenirdim izlerken. Şimdi ise tamamen beyni boşaltmaya yönelik gelin, kaynana, magazin dedikodu programları. Allah kolaylık versin. Gerçi insanlardan besleniyor programcılar da. Halk ne istiyor, yayıncılar onu veriyor.
-
@alageyik08 işte konu bu noktada tıkanıyor. İnsanlar bu programlardan keyif alıyor ve istisnasız hayatlarında her şeyden daha çok bu programlara vakit harcıyor. Reyting almıyor olsa bu programlar çok uzun soluklu olmaz.
-
Hepsi boş. Yarışma boş. Konsept boş. İzlenmez.
-
@armagann Evet hocam. Zaten şov programı. Yemek programı değil. Beyin boşaltmaya birebir. Sırf boş yere kafa dağıtmak için izliyorum. Başka bir şey için değil.
-
Bunlar zamanında ABD'de yaşanmış ve sonu hüsranla bitince bu tür salak saçma amacı sırf reyting olan programlar yasaklanmış. Şimdi diyorumki bizde de böyle bir şey olur mu? Olması için insanların önce bu kurgulara inanmaması lazım. Ancak bu da pek mümkün değil. İzlediğimiz bu eğlence veya gerceğe dair gibi müge anlı tarzı programlar da dahil hepsi kurmaca. Oyuncuların neredeyse hepsi kast ajansından seçiliyor ve dikkatle izleyenler bunu anlayabilir. Ne zamanki insanlarımız bu kurgulara inanmaz ve kültüre dayalı programları izlemeye başlarsa işte o zaman bu saçma salak programlara da son verilir.
Bu arada Acun da her seferinde paraya ihtiyacım yok diyor ama nerede sırf reyting yapacak program varsa sadece onlara yer veriyor. Bunu da insanları eğlendirmek için yaptığını söylüyor ama palavra atıyor. Çünkü tek amacı daha çok para kazanmak. Yoksa bu programların insanlarımıza katkısı sıfır.
-
Söylediklerimi detsekleyen açıklama Masterchefdeki Murattan geldi. Geçende okumuştum buyrun.
-
Murat'ı diskalifye etmişler
-
Yakında tamamen yayından kaldırılır. Şişme noktasına geldi, patlaması an meselesi.
-
Murat troll değil bu arada gerçekten kırık adam
-
Uğur kazandı. Nedense Kerem'i son bir aya kadar desteklerken benim için ibre Uğur'a dönmüştü. Ben sevindim ya hayırlısı olsun. Ama bana kalırsa Avustralya> Dubai.