Güvenlik soruşturması mülakat öncesi mi oluyor sonrası mı?
-
Merhaba arkadaşlar. Güvenlik soruşturması mülakattan önce mi olur sonra mı? Babası sabıkalı (terör değil) birisi için a grubu kadrolara giriş ne kadar sorun olur? Şimdiden teşekkürler.
-
@marsiyal uygulama iki kez yapılması yönünde. Birincisi mülakata kalan herkese ikincisi mülakatı geçenlere. Böylece mülakatı geçip sonrasında güvenlik soruşturmasına takılma pek mümkün değil.
-
@evandro bahsettiğim durum sıkıntı yaratır mı peki
-
@marsiyal sanmam sonuçta bir çok ailede mahkum olmuş birileri var. Sıkıntılı bir suç değilse engel olmaz diye düşünüyorum.
-
benim gözlemim çoğu kurum kazananları mülakattan 2 ay sonra açıklıyor.o arada yapıyor
-
@piko herkes farklı birşey söylüyor nasıl olduğu belirsiz
-
komisyon önünde bilgiler oluyor.. öncesinde belli düzeyde olanı bitiriliyor
-
karışık her türlüsü oluyor. yazılı sınava girmeden isteyen kurum da oldu,yazılı mülakatı geçince isteyen de oldu mülakatı geçince isteyen oldu mu bilmiyorum o level'a geçemedim henüz ben. :))
-
arkadaşlar saçma olabilir ama sormak istedim;
bu güvenlik soruşturmaları için erkeklerde askerlik bilgilerini e-devletteki bilgilerle paralel mi bakıyorlardır?
şundan soruyorum benim askerlik durum belgem e devlette güncel değil eski tarihli çıkıyor başka çıkması gerekirken. sorun olur mu acaba? Gvs formu verdiğim ve önümde çok yakın bir tarihete bir mülakat var ayrıca.
-
@marsiyal suç ne o önemli. yüz kızartıcı suç ise sıkıntı. ama kavga gürültü, adam yaralama gibi durumlarsa sıkıntı olmuyor.
-
Arkadaşlar 2013 öncesi fetö bağlantılı liseden mezun olmuş olanların hiç şansı yok mudur kurumların bu konudaki tavrı nedir bilgisi olan var mı?
-
@norules sadece lise den dolayı sorun çıkartırlar mi ben sanmiyorum ama belki emsal vardır