2016 Sigorta Denetleme Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı
-
@MutadisMutandis evet ben de bulamadım arkadaşlar ilanda var ama hak kazananların açıklandığı metin de bilgisi olan yazabilir mi yarın ik yı ariycam
-
sınava girmeye tenezzül etmeyen 40 arkadaşımız yatacak yeriniz yok ! sınav çok kolaymış insanların hakkına girmeye utanmıyor musunuz ? İnşallah sizinde hakkınıza girerler anlarsınız o zaman!!!
-
Çok da kolay değil orta derece idi.
-
Ne kolayi hocam 5 ayri dersten 2 şer saat klasik sinav ve her sinava 65 baraji ortalama 70 baraji var. Mülakat listesi doldurulamayabilir ikinci bir rekabet kurumu vakasi yasanabilir barajlar kalkmaz ise.
-
Arkadaş bu kadar bedduaya gerek yok siralamalar 1 hafta kala açıklandı eminim ki sondan 20 kişi beklemiyordu sıralamaya kalacağını 1 haftada şahsen işletme çalıştım ama diğer derslerle yetistiremiyince 2 kere giris hak old.dan 70 barajı old.dan gitmedim ayrıca aynı gün borsa istanbul sınavı vardı onun da etkisi olmuştur çünkü ikisinde yds ile başvurduk yani bu kadar 40 kişiye yüklenmeye gerek yok bence kusura bakma..
-
@keykubat aynen katılıyorum size o kadar da basit değildi . Kaç kişi çağıracakları noktasında bilginiz var mı ?
-
Alınacak sayının 4 katı çağırılır.Bunda da böyledir.
-
Sınav açıklandı.Ben kazanamadım mülakata kalan arkadaşlara başarılar
-
Bende kazanamadim hakkinizda hayirlisi olsun arkadaslar
-
ben kazandım arkadaşlar. çalışma yeri hakkında istanbul olduğunu biliyorum sadece yer olarak bilgi verebilirmisiniz
-
Leventte diye biliyorum ama binayı görmedim hiç.
-
Ben listeye girebilirmişim.Listeye giren giremeyen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
-
Arkadaşlar ö zgeçmişini elden teslim eden oldu mu?
-
@keykubat Ben teslim ettim cuma günü.
-
Arkadaşlar mülakatlar nasıl geçti ? bana çıkmadan önce hayatta kazanmak ta var kaybetmekte var deyip elveda dediler resmen