Erkek mülakat kıyafet seçimi
-
Kadınların mülakat kıyafeti için açılan başlık oldukça iyi olmuş. Erkek mülakat kıyafeti nasıl olmalı, neler dikkat etmeliyiz onu da ben açayım istedim. Beyler rica ediyorum büyücü yüzüğüne benzer iri taşlı yüzük olur, iri ve abartılı kol düğmesi olur bunları yapmayın kurban olayım
-
Siyah takım sorun olmaz değil mi?
-
Kot pantolon(paçalar katlı elbet) üstüne slim fit gömlek altına da sivri burun ha bi de ele tesbih. Kazanamayacaginiz mülakat yok bu kombinle
şaka bi yana düz siyah takım elbise beyaz gömlek bordo kravat tıraşlı saç sakal işte...
Kirli sakalla filan giden duydum. Yapmayın etmeyin.
-
V yaka kazak ve gomlek giymis bir aday puani iyi olasa bile gercekten sirf bu yuzden elenme durumu olur mu? Karsilasan var mi bu durumla?
-
koyu mavi takım elbise,buz mavisi/beyaz gömlek ve düz/nokta desenli şık bir kravat(klasik kesim). klasik bağcıklı ayakkabı (Cap Toe...)
Gillette Fusion ProGlide Power ile traş -
@antoniogramsci siyah takım sorun yaratmaz ancak hiç bir kıyafetle siyah gömlek gitmeyin intibası kötüdür.
-
@inspectorasst sanmam hiç rastlamadım. Mülakatta kıyafete eleştiri gelmeyse eleme sebebi olmaz genellikle.
-
@inspectorasst teftiş kurullarında sıkıntı olabilir bence
-
Referans olgusunu göz ardı edersek mülakat mantığının bir yerde kendini pazarlamak olduğunu söyleyebiliriz. Görünüş,duruş, bilgi birikimi... bunların hepsinin değerlendirildiği kanaatindeyim. Giyim hususunda bir farklılık yaratmak özellikle iyi geçen bir mülakat sonrasında olumlu etki yaratabilir. Örneğin kravat yerine papyon kullanmak komisyonca “ hmm papyonlu eleman oldukça iyiydi.” gibi bir izlenim oluşturabilir. Tabi bunun aksi de mümkün. Kötü geçen bir mülakat neticesinde Komisyon “ tipine tükürdüğüm; hediye paketi gibi de gelmiş” de diyebilir. Sözün özü iyi hazırlanılan bir mülakata hatırlanırlığınızı arttıracak detaylarla katılmak avantaj sağlayabilir.
-
Siyah takım-beyaz gömlek-bordo kravat
Yapıştır reyiz
Auuuuu
Tak tak tak -
@aliveli ahaha hocam büyücü yüzüğü, Allah iyiliğini versin
-
@sınavuzmanyrd bordo kravat klişe oldu artık değişiklik amaçlı şık bir başka kravat tercih edilebilir.
-
@aliveli siyah noktalı bordo olsun o zaman
-
@sınavuzmanyrd, içinde söyledi: Erkek mülakat kıyafet seçimi
Siyah takım-beyaz gömlek-bordo kravat
Yapıştır reyiz
Auuuuu
Tak tak takBu nedir ya
-
@aliveli, içinde söyledi: Erkek mülakat kıyafet seçimi
@sınavuzmanyrd bordo kravat klişe oldu artık değişiklik amaçlı şık bir başka kravat tercih edilebilir.
Harbiden klise oldu. Lacivert kravat tavsiyem .
-
Metal kordonlu saat takmayın diye yazmıştı üyelerden biri. Sebebini anlamadım hakikaten var mı böyle bir durum?
-
Bir kadin olaral soyluyorum; erkekte siyah ince kravat cok şık duruyor
-
Koyu lacivert takım elbise,hafif açık mavi tonlarında kravat,siyah ayakkabı,parlak olmayan bir saat oldukça şık bence
-
@onuktekin abartılı olduğu için olabilir veya parlak vs bir metali kast ediyor olabilir.
-
Ben de lacivertciyim lakin gelenlerin çoğu da öyle oluyor..Psikolojik olarak uyum içinde hissediyorsun.Bir de mülakatta hal hareket nasıl olmalı başlığı talep ediyorum..