BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
P3 91 puana gelir mi?
-
@alageyik08 %99 gelir
-
@hegia-sophia Hocam neden tcmb ile kıyas yaptınız? geçen sene btk nın puanları yok mu baya yüksek mi kapatır hukuk? 86 ile ben ümitlenmiyim ozaman
-
@mavkav hocam benden de bi 86 tcmb de sanki aynı sayılarda ve koşullardaydı diye hatırlıyorum ona da başvurduğum halde sınava giriş hakkı kazanamadım malesef. Keşke girebilsek de ben ümitlenemiyorum açıkçası.
-
@arven16 Teşekkür ederim.
-
P3 gercekten ÇOK SAÇMA olmus sosyal alani icin.
-
@mavkav Geçen yıl 86 ile kapattı daha fazla kişi alıyordu hocam. Ayrıca Tcmb geçen yıl 80 yds bu yıl 70 yds istedi. Karşılaştırma yapmak doğru olmaz. Btk ilginç bir şekilde yds istemiyor. Eğer isteseydi 85-86 ların bir şansı olabilirdi.
-
88 le ümitsiz basvuracagim. Tahminim 89-90 kapatır. Yds yi ne diye aldiysak...
-
Kurumun yds istememesi üzücü bir durum. Yakın zaman önce sözleşmeli ücretin 3 katı maaşla türk telekomdan personel alımı yaptılar. KPSS'den aldığını personelini yabancı dil bilen ve sektöre ilgisi olanlardan seçse bu tür transferlere gerek kalmayacak.
BTK Bilişim uzman yardımcısı ne iş yapar?
İnternet servis sağlayıcılarının lisanslanması, tesis paylaşımı, alt yapı geliştirme ve bunun denetlenmesi , tarifelerin denetimi gibi işleri raporlar. İSS ve mobil iletişim operatörlerinin BTK uzmanları arasından kendi firmalarına transfer yaptığı da dönem dönem oluyor.
Uzman yardımcısı maaşı 2018 temmuz zammı ile 4.800 TL civarında uzman olunca 5.750 oluyor. İstanbul'a taşınma ihtimali görünürde yok. Bildiğim kadarıyla lojman imkanı da sunmuyor. -
@öğrenci demeye çalıştığım dil + kpss ile dahi tcmb olmayınca bu kurum dil olmadan 86 ya düşmeyecektirdi. O nedenle evleviyetle o olmadıysa bu hiç olmaz diye düşündüm.
-
@öğrenci btk önceden istiyordu yds. Sonra sinava girecek adam bulamayinca yönetmeliği degistirip yds yi kaldirdi saka gibi
-
@legolas Evet benzer şeyi geçen yıl da duymuştum. Tabi kurum takdiridir bir şey diyemiyoruz ama epdk,btk gibi kurumların yds istememesi çok tuhaf...
-
Ya bu 90 ve ustu alanlar sanki hic emek vermemis gibi yds yi ne diye aldik niye 85 e dusmuyor diye hayiflanan var. Bu yds simarikligi biraz baydi beni artik.
-
Arkadaşlar geçen senelerdeki alımlarda mühendislik alanında kpss puanı olarak kaçla kapattı bilgisi olan var mı?
-
@hegia-sophia bende ümitsizim hocam hayırlısı olsun.
-
@öğrenci geçen yıl hukuktan 320. kişinin puanı 86 mıydı hocam?
-
@hegia-sophia tcmb p4le aldı diye hatırlıyorum. Puanlar kaça kadar düştü biliyo musunuz?
-
@merve2655 86 ile giremedim hocam onu biliyorum
-
@beveridge-eğrisi Aile bakanlığı gibi ingilizceyle fazla alakası olmayan kurumun 70 yds isteyip Btk gibi çoğu iş alanı için ingilizce isteyen bir kurumun yds istememesi size garip gelmiyor mu ?
-
arkadaşlar okulumdan aldığım gecici mezuniyet belgemin aslı gibidir onaylı sureti var geçerli olur di mi? aynı zamanda imzalı