TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Black Friday Günü Ne Almayı Düşünüyorsunuz?

EKONOMİ
    black friday 23 kasım 2018 alış veriş ne alacaksınız
    16
    24
    2818
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      Sınavsayar Son düzenleyen:

Alınacak çok şey var. Eksiğimiz de çok ama bazı zamanlar eksiği hatırlamak zor oluyor. Bu başlık altında alacaklarınızı paylaşırsanız belki bize de fikir verir. İyi bir ağırlık seti almayı düşünüyorum ben.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        Fişek MORGEN Son düzenleyen:

Mi band 3
        Termal çorap
        Projeksiyon cihazı.
        Ps 4
        Traş makinası
        Çanta
        Bol bol iç giyim
        Çorap
        Powerbank
        Kozmetik temizleme jeli
        Hızlı şarz adaptörü
        Hard disk
        KİTAP OKUMALık
        😁😁

Ağzını gırdığımın garibanlığı...

Antimülakat paca08 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • R
          rul0kat Son düzenleyen:

Ayin kacinda karacuma?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Antimülakat
            Antimülakat @Fişek MORGEN Son düzenleyen:

@fişek-morgen masraf çokmuş hocam. Bende bir harddisk almayı düşünüyorum. Gerçi sağlam bir laptop ihtiyacımda var ama. Paraçokomel eğrisi aşağı doğru yol alırken, laptop fiyatları yukarı doğru yok alıyor. Nasıl olacak bilemiyorum!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • Antimülakat
              Antimülakat @rul0kat Son düzenleyen:

@rul0kat 23 Kasım olması gerekiyor, bir de N11'de 11.11 kampanyası varmış ilgililere duyurulur. Google reklamlarında çıkıp duruyor.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • L
                Legolas Son düzenleyen:

Buna niye kara cuma demisler? Ozellikle islam aleminin mübarek kabul ettigi güne , kara yaftasi yapistirmak da neyin nesidir.
                Peki ya Yine islamin yasakladigi israfi , gereksizce alisverislere özendirerek tesvik etmek ???

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • F
                  Fişek MORGEN @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat N11 yalan ya. Takip ediyorum fiyatları ve ürünlerin fiyatları hep artıyor. Dolar düştü enflasyonla mücadele diye boy boy ilanlar fakat ürünler üfürükten. Zaten bugünki enflasyon verisinden anlaşıldığı gibi kimse indirim yapmamış.

Kulaklık da lazım memt x5 ucuza bulursak alalım.

Ağzını gırdığımın garibanlığı...

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    Sınavsayar Son düzenleyen: Sınavsayar

Ceket ve deri mont fiyatları etkilenir mi acaba? Deriye bakmadan riskli ama ceket alınabilir sanki.

• Antimülakat
                      Antimülakat Son düzenleyen:

n11 patlamış diyorlar. İnanılmaz bir satış olduğu aşikar. Millet resmen saldırmış durumda. Keşke bugünkü satış rakamlarını açıklasalar.

kml 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • kml
                        kml Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat n11 oldukça kötü bir reklam yaptı ve her anlamda patladı. 10 kasımı 11 kasıma bağlayan gece siren ile sizi rahatsız etmek istemiyoruz içerikli bildirim atmış herkes saydırıyor.

• O
                          Olumsuz Dışlama Son düzenleyen:

N11 de pek beklediğim fırsatları göremedim ama bkack friday için umutluyum, bekliyorum.

• Z
                            zenginmemur Son düzenleyen:

Traş makinasi almayi dusunuyirum.Bu indirimlerden yararlanmak icin ne yapmaliyim?Hangi uygulamayi yuklemeliyim.İndirimli urunleri nasil bulabilirm?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • E
                              evandro Son düzenleyen:

İndirimler beklenen düzeyde olmaz gibi bir ümitsizlik var içimde.

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • paca08
                                paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @Fişek MORGEN Son düzenleyen:

@fişek-morgen Mi band 2 kullanıyorum çok memnunum Mi band 3 de mantıklı bir tercih olur.

• Z
                                  zenginmemur @evandro Son düzenleyen:

@evandro hocam hangi uygulamadan takip edeyim

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • E
                                    evandro @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur indirimleri mi?

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Z
                                      zenginmemur @evandro Son düzenleyen:

@evandro hocam simdi bu indirim olayi yarin mi baslayacak?Ve hangi uygulamadan yani internet sitesinden alisveris yapmam lazim.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • F
                                        Fernando Reges @Fişek MORGEN Son düzenleyen:

@fişek-morgen, içinde söyledi: Black Friday Günü Ne Almayı Düşünüyorsunuz?

@antimülakat N11 yalan ya. Takip ediyorum fiyatları ve ürünlerin fiyatları hep artıyor. Dolar düştü enflasyonla mücadele diye boy boy ilanlar fakat ürünler üfürükten. Zaten bugünki enflasyon verisinden anlaşıldığı gibi kimse indirim yapmamış.

Kulaklık da lazım memt x5 ucuza bulursak alalım.

Hocam siteleri genel takip ediyorsanız bu Cuma için ne düşünüyorsunuz? Fiyatları önceden yukarı çekip sonradan sahte indirim olayı gözlemlediniz mi?Sizin güvendiğiniz site var mı bu anlamda..Reklamlarda öyle abartıldı ki sanki bedava verecekler algısı çıktı ortaya.Batan geminin mallarını indirimden vermesinler sonra.Sonra iade,şikayet vb. sorunlarla uğraşmamak için dikkatli olmalı

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• eomer
                                          eomer Son düzenleyen:

Benim trendyolda gözlemlediğim kadarıyla fiyatları yukarı çekip sonra indirim kampanyası başlatmışlar.
                                          Black Friday bizim gibi ülkelerde tam anlamıyla uygulanacağını düşünmüyorum.İş insanlara indirim algısını yaratmaya dönmüş.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • D
                                            duyguuu37 Son düzenleyen:

Hepsi burada ve trendyol da indirim bence yok: )butun urunleri incelemedigim icin bence dedim,fiyatlari yuksek gosterip indirim gibi yansitma amaci,ancak eminim ki yuzde 50 yuzde 80 lere varan bir durum yok bazi tesettur giyim sitelerinde var indirim dun baslamisti bayag bakma firsatim oldu ancak bircok sayfaya bugun erisim saglayamadim bile:)site onerisi olan varsa incelemek isterim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti