2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@MiaDenetim 4t özgün ve çıkmış.Yeni baskı yok ama lider yayınları mali disiplin de iyi deniyor.
-
@kalendermeşreb anladım hocam, bilgi verdiğiniz için sağolun.
-
Dostar herkese selam kolay gelsin. Yeni düzenlemeye göre gider ve gelir bütçelerinin hazırlanma şekli nasıl oldu. Tam olarak bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Herkese kolay gelsin.
-
Arkadaşlar 4T özel hukuk nasıl kullanan var mı kurum sınavları için yeterli olur mu?
-
Bana bir maloye ve iktisat konu anlatim lazim tavsiyeniz var mi arkadaslar
-
@legolas ben önce murat iktisat fasikülden çalışıyordum iyiydi ama grafiklerde falan hata vardı bide bazı yerler eksik gibi geldi.simdi murat konu anlatimliya bakıyorum soruların nasıl çözüleceğinden çok neyin nereden geldiği üzerinde duruyor akademik kitaplara yakın bı anlatımı var.test için çok iyi değil ama klasik sınavlarada faydası olur.elimde bide akadro var o daha test tarzı onuda tavsiye ederim ama ona sadece göz gezdirdim, çalışmadım.gecen sene pelikan iktisadın elkitabı dan çalışmıştım 12 doğrunun vardı.
-
@legolas İktisat için Lider Yayınları 1-2 setlik kitabı güzel ama sadece konu anlatımı için. Soruların pek çoğunda hatalar buldum. Maliye için Pareto yanında 4T idealdir. Zaten kitapların format olarak pek de bir farkı yok. Birkaç tane alma zahmetine girmeyin derim.
-
@bluephantom pareto yeni basim yok heralde hocam bi de 4t soru bankasi ya pek isime yaramiyo konu kitabi arıyorum cunku. Baska tavsiyeniz var mi
-
@legolas hocam iktisat için vakit kısa çok video var ama benimhocamdaki bilge ve mesut hocayı denediniz mi bilmiyorum bi bakın isterseniz,ordan izleyip video ders notlarından da takip ederek seri bir şekilde ilerleyebilirsiniz,iktisatta hocayla beraber gitmek daha keyifli ve rahat oluyor sanki,bunlardan ayrı olarak mikro için tufan samet hocanın kitabını önerebilirim konu anlamında
-
@legolas Hocam, Zakir Erin'in kitabını övüyorlardı. Baktım ama genel kitaplarla arada öyle pek bir fark yok. İlla bir kitap istiyorsanız alın derim ama 50 lira vermeye değer mi emin değilim. Lider Yayınları'nın Maliye konu anlatımı etkili ancak yerine göre aşırı detaylıdır. Bir imkanınız varsa göz gezdirin derim. Themis maliye'nin son baskısı çıktıysa o da kurtarır.
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar, eleme sınavı konularına İdare Hukukunda İdari Yargı kısmı, Medeni Hukukta Miras Hukuku kısmı dahil mi bilgilendirirseniz sevinirim..
-
@tonymontana idari yargı yok miras var hocam
-
4T özel hukuk konu anlatımlı nasıl kullanan var mı?
-
Arkadaşlar belki paylaşılmıştır ama göremedim kusura bakmayın.Rica etsem çıkmış sorular varsa paylaşabilir misiniz?
-
arkadaslar ticaret hukukuna kiymetli evrak hukuku dahil mi ?
-
Evet dahil
-
İlan metninde genel muhasebe ve mali tablolar diyor. Maliyet muhasebesi 7A-7B hesapları dahil olmuyor değil mi bu durumda? Yardımcı olabilecek var mı?
-
@kd16 hocam e-sınav da 799 hesabı alacaktaysa borçta ne olur diye bi soru vardı. Yok diyor ama bakmanız da yarar var .
-
@bir-i̇ki teşekkür ederim bakalım o zaman biz de
-
@kd16 hesaplara kayıt yapmak genel muhasebenin konusu 600 veya 700 fark etmez.gider dağıtımları falan filan maliyet muhasebesinin konusu.