İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
Arkadaşlar, güvenlik soruşturması formunda en son okuduğunuz okul kısmına sadece üniversitesinin adını mı yazacağız? Bölüm ve fakülte bilgileri gerekir mi sizce?
-
@tbseyhan ben eklemedim sadece istenilen bilgileri yazdım . Bir sorun olma ihtimaline karşı güvenlik soruşturmasını flaş diske atıp yanınızda götürün çünkü benim güvenlik soruşturması iki sayfa çıktı aradığımda bana bunu söylediler
-
Güvenlik soruşturmasını doldururken yazı aşağıya kayıyor benim word'de mi bir problem var acaba hocalarım ve kaç puntoda yazıyorsunuz
-
@metehan Çok teşekkür ederim.
-
@metehan halloldu kardeşim saolasın
-
Değerli arkadaşlar soruşturma sayfası sonunda nüfus cüzdanı suretini onaylayan kısmını ne yapıyoruz
-
kesin olmayan listeyi bana gönderebilir misiniz? silmişler siteden.
-
54 kişi belge teslimi yapmış
-
@hickskaldor 18 kişi hakka girmiş olmuyor mu şimdi küsürlerle kaçıran arkadaşlar ne deseler haklı değiller mi
-
O 18 kişi yazdıklarımızı tabiki görüyor.Belge teslim etmeyeceğinizi bile bile başvurdunuz ya, çok şükür Allah görüyor ( Zorunluluk durumu olanlar hariç)
-
O 18 kişinin zorunluluk falan değil ben öyle şeye inanmam. 1 puanla mulakti kaçırdım.Benden 1 soruyu fazla yaptı diye bunu kim yaptıysa Allah ocağına incir ağacı diksin mutlu olamasın hayatı boyunca .
-
İlginç ya.. Süreç uzun olsa başka yere yerleşenler olmustur deriz ya da başka sınav bekliyordu deriz de böyle kısa süre içerisinde 6 kişilik boş yer kalması gerçekten çok ilginç...
-
Bu 18 kişi şimdi sadece Max bazısı 1 soru bazısı 2 3 soruyu sallayıp tutturdu diye şimdi hakkı oluyor belgeyi teslim etmiyor yok zorunlulukmuş öyle şeylere ben inanmam.Dedigim gibi bunu yapanlara Allah sorsun çok istediğim bir kadroyu elimden aldılar belki de onların bu karaktersizlikleri karşısında inşallah her mülakattan elenirler.
-
0.1 puan ile giremedim sıralamaya anlamıyorum hakka girmek nasıl bu kadar basit geliyor insanlara lanet olsun o kişilere vesselam
-
@mhmt4228 kardeş bir şey okudum çıldırdım ondan ondan bu şekilde sert konuştum .Kızın biri yazms ki facede yüksek alanlar sırf torpille düşük puanlar girmesin diye basvuruyormus. Bu beni çıldırttı. Benden 1 bilemedin 3 puan yüksek almış gelmiş burda torpilden bahsediyor çıldırdım resmen dediğim gibi kimseye etmediğim bedduayi ettim
-
Bu ilana başvurmadım ama önceki sayfalarda da yazmıştım. Online başvuru yerine posta veya elden teslim olsa bu tür aksi durumlar yaşanmaz.
-
Biz evrak teslimine gitmeyecekseniz boş yere başvuru yapıp hak yemeyin diyorduk, puanım var mı var sana ne diyorlardı. Kardeşim ağır hastalık, ölüm ve kaza halleri dışında evrak teslim etmemenin mazareti OLAMAZ!
-
Yazik ya ne demek yuksek kapatsin ki dusuk puanlilar basvurmasin diye basvurmus
Kitapsizlik bu ya
Insanlarin kaderi ile niye oynaniyor
Belki bu son sansi Yaş sartina takilacaklar olacak belki o zaman onlarin hesabini oteki tarafta nasil verecekler
Boylelerine allah kamuya girmeyi nasip etmesin yuksek puan alsada mulakatlardan elenmekten kendiside beter olsun diyorum ne diyeyim
Adamin belki son sansi yastan bi daha basvuramayacak 90 91 puanla gelmedi
Yazik ya o kisi kimse allah ona hic bir zaman nasip etmesin kamuda calismayi -
SIRF BASKASI GIRMESIN DUSUK PUANLILAR GIRMESIN DIYE SINAVA BASVJRUP MULAKATA GITMEYIP SONRA MILLETIN HAKKINA KUL HAKKINA GIRENLER SON SANSI HAKKI OLANLARIN HAKKINI GASP EDENLER DE
2 YIL BOYUNCA SINAVLARA BASVURMAKTAN MEN EDILSIN
BASVURAMASIN... -
Nihai listedeki 54 kişiden biriyim. 18 arkadaşın belge teslim etmeyip hakka girdiğini düşünen sevgili dostlar. Biz gariban adamlarız arkamızda birileri yok. Biz puanımızla her yere başvururuz zaten almazlar ama en azından üstümüzdekiler temizlenir. Eğer ben başvurmazsam altımdaki adamlara yol verirsem sıra bana nasıl gelecek ?