İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@çıkmadıkcandan umarım bereketiyle gelir. Ama dediğiniz gibi olabilir, seçim olayları açıklanmayı erteletebilir.
-
@oraletlibey ve iptal oldu hocam seçim de 23 haziranmış insallah biz daha da fazla beklemeyiz.
-
@çıkmadıkcandan umarım bu cuma o cumadır
-
@oraletlibey inşallah . hocam cuma mı açıklanıyor bunlar hep . Öyleyse başka zaman beklemeyeyim
-
@çıkmadıkcandan sadece benim tahminim o yönde
-
İl göç açıklandı inş stajyer ve ab uzm yrd de bu cuma açıklanır
-
@aslan-reyiz inşallah öyle olur hocam
-
mayıs ayında iş başı olayı doğru ise ve şehir dışından gelecek arkadaşlar için 15 günlük bir süre olacak ise mantıken bu hafta açıklanmak zorunda.
-
@çıkmadıkcandan inşallah öyle olur hocam. burada aktif olan bir biz varız . elimizden bir şeyde gelmiyor.
-
@oraletlibey aynen öyle hocam
-
Mayıs duyumu inşallah doğrudur
-
Gözünüz aydın arkadaşlar sonuç açıklanmış. Kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
12 si de alınmış çok güzel. İç işleri ab uzm yrd açıklanır yakında.15 kişiydi .
-
3 arkadaş dguy listesinde
-
Siz olsanız bunu mu secerdiniz ilgocu mu arkadaşlar
-
Burayı kazanan arkadaşların adalet bakanlığı kontrolörlükten feragatlarini bekliyorum önemli arkadaşlar.
-
İç işleri ab uzm yrd de açıklandı 15 kişinin tamamı alınmış.
@machu-pichu kardeşim merkez kadro bu
-
Kazanan Arkadaşları Tebrik ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Arkadaşlar sizlerde bu yollardan geçmiş, Sizlerde İşsizliğin ne demek olduğunu bilen kişilersiniz. Lütfen ama Lütfen Feragat edebileceğiniz yerler varsa Feragat edin. Birde yeni açılacak ilanlara Lütfen başvurmayın Arkadaşlar Rica ediyorum.Bırakında İşsiz arkadaşlarımız başvursun. Teşekkürler. Yeni işinizde Başarılar..
-
@aslan-reyiz benim olmuş hocam . Ben dguy mülakatı ve guy mülakatına da girmedim. Adalet kontrolörlük içinde feragat edeceğim. Darısı diğer arkadaşlarımın başına.
-
@çıkmadıkcandan hayırlı olsun hocam .Bilinçli davranışın için ayrıca teşekkürler.Yolun açık olsun.