2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
şimdi merak edilen soruya gelelim il göç mülakatını kazanan arkadaşlar guy mülakatına girmeyi düşünüyorlar mı?
-
5 katından fazla aday var. Umarım adil bir mülakat olur herkes için.
-
Hayırlı olsun şimdiden arkadaşlar
-
Arkadaşlar şehir tercihlerinde Ankara açmıyor dimi ya da hiç Ankara'nin tercih edilebileceği alim oldu mu?
-
gerçekten çok dengesiz oldu bu mülakat tarihi hali hazırda beklediğimiz sayıştay guy dguy mülakat tarihleri ve kaymakamlık mülakat sonucu varken en son tercih edilecek kurumun süreci diğer kurumların önüne alması hem bizler için hem de sadece il göç mülakat hakkı olanlar için adil bi durum değil..
-
Benim için iyi olmadı keşke guy dguy mülakatları önce olsaydı . Şimdi oraya geçecekler olacaktır ve birilerinin hakkı maalesef yenecek. Yedek olmak bile çok önemli şuan
-
il göç olup baska kurumlara geen var mı acaba?? baska kuruma gecerken biraz sorunlu oluyor diyorlar dogru mu acaba
-
Çalışma yerleri mülakat tan sonra mı belirlenecek acaba ?
-
Çalışma bölgesi olarak 5 bölgeyede gitmek zorunlu mu ?
-
Bu grupta sorulan sorular neden cevaplamıyor acaba:) herkes soru soruyor ama cevap veren yok.
-
@metehan evet
-
@jan-vesely evet
-
Mevzuat ağırlık lı mı çalişacaksınız nasıl bir yol izleyeceksiniz ?
-
@regresyon daha önce mülakata giren bir arkadaş paylaştı önceki sayfalarda ağırlıklı olarak mevzuattan gelmiş sorular. Anayasa ve idareden de soru çok geliyormuş. Suriyeliler ile ilgili bilgilere bakın yazmıştı sayısı hangi ilde daha çok var vs.
-
@elinor-ostrom teşekkürler
-
@wroclaw guy sgk denetmenlik falan olunca geçmek zor daha önce il göcten guya geçen kişi dava açmıştı 6ay sonra geçti. Merkez uzmanlık olursa zor olmaz diye düşünüyorum muvafakat almanın.
-
@elinor-ostrom eyvallah usta cok saol Allah razı olsun
-
Ben kuruma güveniyorum mülakatta hakkaniyet korunacaktır.Ama mülakata giren sayısı kadro sayısına göre fazla bence .
-
16.02 de bedelli olarak burdura askere gidiyorum. mülakat tarihim 18.02 böyle birşey var mı ya.. ben ne yapacağım şimdi ? yani bu kadar denk gelir. of
-
@morand çok büyük talihsizlik olmuş hocam belki kurumu arasanız bişeyler yaparlar bi deneyin