2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@bulbasaur teşekkürler hocam
-
@bulbasaur 5. Soru neydi tam olarak ?
-
@kuşçubaşıeşref Ben de hatırlamıyorum o soruyu.
-
@kuşçubaşıeşref Yalnız GATT'ın şıklarda olduğu bir soru vardı. Şıklarda ortak pazar filan da vardı galiba.
-
@bulbasaur anladım hocam çok sağolun
-
Sınavı ya ucu ucuna geçerim ya da ucu ucuna elenirim. Dguy soruları bile daha iyi görünüyordu. 80 üstü başvuru puanı ve bu soruları hiç haketmiyorsun il göç.
-
@kuşçubaşıeşref rica ederim.
-
@bulbasaur konut doknlmazligi 73. Soru degil mi su genel ahlak genel saglik gbi siklarin oldgu soru
-
@bulbasaur konut doknlmazligi 73. Soru degil mi su genel ahlak genel saglik gbi siklarin oldgu soru
-
24 Ocak kararları sorusu kesin 1 ve 3 mü bir ben mi 1,2,3 yaptım
-
@kuşçubaşıeşref hocam 1 3 oldugunu kesin biliodum 2 den emin olamadım ama 2 de olablr dedim.
-
@bbusra bende bunu işaretledim galiba diğer şıkları hatırlıyo musunuz
-
@kuşçubaşıeşref Api vardı 2.de o 1987de
-
@newworldorder eh işte aynen bende öyle yaptım bir üç cepte iki de düşündürdü beni ve o yüzden ikiyi de aldım
-
@newworldorder 1 3 kesin varsa 2 api 1987 de olduğu için 24 ocak kararlarında yoktur dedim. Öyleyse cevap 1 3 olur
-
@kuşçubaşıeşref Ben onu 1 ve 2 yaptım ama benimki yanlış. 1-2-3 olacağını düşünüyorum. Api 1987'de yapıldı ama 24 Ocak kararları ekseninde soruyordu. Hangileri 24 Ocak 1980'de olmuştur diye sormuyordu.
-
@newworldorder 2.öncülde açık piyasa işlemleri de vardi Api 1987 de kabul edildi. Soruda ben 24 ocak 1980 kararlarının uygulanmasıyla ortaya çıkanların ne olduğunu sorduklarını hatırlıyorum. Ben de 1,2,3 dedim ama yuksek ihtimalle 1 ve 3 tür cevap.
-
Soruları neden yayinlamiyorlar? Ya hemen açıklasınlar ya da yayınlasınlar sorulari
-
@kuşçubaşıeşref hocam onun cevabı 1-2-3. Api de 24 Ocak kararları çerçevesinde çıkarıldı. Sınava girmeden bi gün önce o kararlara bakarken gözüme çarpmıştı
-
@ceteris api 87 değil miydi 80 kararlarında alınıp 87 demi uygulandı acaba