2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
-
@north-remembers bi bölüm icin oyle olmus diyelim niye genelleme yapip herkesi zan altinda birakiyorsunuz kardesim p3 85 le mukalakata girdim ben senin 85 in vardi da mulakata mı almadilar ?
-
@hoffafd hocam bir bölüm için değil biyolog kimyager tekniker bilgisayar işletmeni mimar bütün kadrolar için siz hakkınızla girdiyseniz sorun yok zaten torpili olanlar düşünsün ne demek istediğimi sanırım anladınız arkadaşım 92 puanıyla alınmadı niye sesimi çıkartmayayım size iyi günler
-
Ben 84 puanla listeye girdim. Ancak farklı puan türlerinde Türkiye derecelerim var. Elenenlerden birisi de benim. 10 mülakattan elendim ama hiç birinde bana dini veya siyasi sorular sorulmamıştı, İSKİ mülakatına girene kadar. Sosyal medya aracılığıyla veya farklı bir şekilde sesimi duyurmaya çalışmadım da. Ancak şu var ki hakkımı yiyen kim varsa bu dünyada çıkar inşallah
-
@samet06 hocam ben sizi botaş başlığında biliyorum umarım kazanmışsınızdır. Biran önce açıklanır. Evet iskinin mülakat soruları gazetelere çıktı gördük ne yazık ki....