2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
-
Arkadaşlar kargoyla teslim eden oldu mu kabul ediliyor mu ?
-
Posta yolu ile gönderen oldu mu hiç? İade taahhütlü hızlı gönderim yapılsa ellerine ulaşır ama işleme alıyorlar mı acaba
-
iski ne zaman açıklayacaktı mülakat tarihlerini bilen var mı ? bugün açıklar mı ?
-
@hoffafd ben başvururken, 7 ocak'a kadar https://basvuru.iski.gov.tr yi takip edin. Mülakat tarihleri orada açıklanacak denildi, bana. Özellikle bir tarih belirtilmedi.
-
@ysgnd5 7 ocakta mülakatlar başlayacak diye hatırlıyorum o yüzden bu hafta açıklamaları lazım, millet yeni yılı kutluyo biz iskiyi konuşuyoruz böyle hayatın taaaa
-
Ben geçen cuma aramıştım İski'yi , haftaya belli olur dediler.
-
Mülakatlara 2 gün kaldı hala tarihleri açıklamadılar . İski’yi bugün arayan oldu mu arkadaşlar ? Var mı haber ?
-
@haticeaydinn bugün yetkilinin verdiği bilgiye göre, herkese mülâkat tarihinden bir kac gun önceden mail atacaklarmis yada arayacaklarmis .
-
mülakat tarihleri belli olmuş arkadaşlar. herkese hayırlı olsun.
-
@hoffafd nereden öğrenebiliriz peki
-
@haticeaydinn başvuru iski .com
-
@hoffafd Hocam peki transkript hakkında bilginiz var mı ? Ben Ankara Üni mezunuyum bize bilgisayarı tek dönem verdiler , İskideki yetkililer 2 dönem görmek gerekiyor demişler . Şimdi bizim başvurumuz yanmış mı oluyor ?
-
@haticeaydinn Ben de bilgisayarı tek dönem aldım. Belgeleri götürdüğümde, sadece transkript üzerinde almış olduğum bilgisayar dersini highlighterla işaretlediler. Mülakat tarihini takip etmemi söylediler o kadar. 2 dönem bilgisayar dersi alınması gerektiğini şuan ilk kez duyuyorum sizden.
-
@ysgnd5 Hocam bana arkadaşım söyledi ben de acayip panik oldum, bugün de ik yı aradım açmadılar, başvururken 'üniversitede bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek' yazıyordu sadece. Haliyle bizim gibi herkes bunu tek dönem yeterlidir şeklinde algıladı ve başvurdu.
-
@haticeaydinn paniklemeyin hocam. Rahat olun. Sözlü sınav için hazırlanın. Hafta içi tekrar ararız iskiyi. Siz söyleyince ben de merak ettim. Ama iki dönem alınması gerekli olsaydı, sözlü sınava çağırılmazdık heralde.
-
mülakatlar şubata sarkmamıştır umarım evrakları verirken martta seçim var bu seçim, sonuçların açıklanmasını etkiler mi diye sormuştum yok etkilemez demişlerdi umarım ocakta biter şubatta açıklarlar
-
Arkadaşlar iski yakınlarında kalacak bir yer otel ya da pansiyon felan var mı ? bilgsi olanlar yardımcı olabilir mi ?
-
@muhammed688 Sütlüce’deki Hilton var tavsiye ederim
-
@haticeaydinn teşekkür ederim sağ olun
-
Mülakata giren var mi acaba ?