TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı

KPSS B
    2019 i̇ski̇ 463 adet memur
    45
    224
    38344
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hoffafd @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers bi bölüm icin oyle olmus diyelim niye genelleme yapip herkesi zan altinda birakiyorsunuz kardesim p3 85 le mukalakata girdim ben senin 85 in vardi da mulakata mı almadilar ?

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • North remembers
        North remembers @hoffafd Son düzenleyen:

@hoffafd hocam bir bölüm için değil biyolog kimyager tekniker bilgisayar işletmeni mimar bütün kadrolar için siz hakkınızla girdiyseniz sorun yok zaten torpili olanlar düşünsün ne demek istediğimi sanırım anladınız arkadaşım 92 puanıyla alınmadı niye sesimi çıkartmayayım size iyi günler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • samet06
          samet06 Son düzenleyen:

Ben 84 puanla listeye girdim. Ancak farklı puan türlerinde Türkiye derecelerim var. Elenenlerden birisi de benim. 10 mülakattan elendim ama hiç birinde bana dini veya siyasi sorular sorulmamıştı, İSKİ mülakatına girene kadar. Sosyal medya aracılığıyla veya farklı bir şekilde sesimi duyurmaya çalışmadım da. Ancak şu var ki hakkımı yiyen kim varsa bu dünyada çıkar inşallah

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • North remembers
            North remembers @samet06 Son düzenleyen:

@samet06 hocam ben sizi botaş başlığında biliyorum umarım kazanmışsınızdır. Biran önce açıklanır. Evet iskinin mülakat soruları gazetelere çıktı gördük ne yazık ki....

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • 1
            • 2
            • 8
            • 9
            • 10
            • 11
            • 12
            • 12 / 12
            • İlk ileti
              Son ileti