KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
@mahoni3406 alternatifli olarak sayılmıştır hocam yoksa nasıl hem iktisat hem ekonometri mezunu adam bulacaklar.
-
@kml ben de öyle düşündüm. sağoun hocam.
-
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar. Bir bakalım kadrolara ne kadar geldi? Hangi kadrolar geldi?
-
Avukat ve mühendis ağırlıklı bir alım olmuşa benziyor. İİBF adına çok olumlu bir tablo görmedim.
-
Kpss 2018/2 Kontenjanlar:
Toplam Kontenjan: 1.729
Lisans Kontenjanı: 1.178
4001 Kontenjanı: 120
Çeko Kontenjanı: 70
Hukuk Kontenjanı: 114
İktisat Kontenjanı: 116
İşletme Kontenjanı: 126
Kamu/SBKY Kontenjanı: 110
Maliye Kontenjanı: 85
Uluslararası İlişkiler Kontenjanı: 50
Ekonometri Kontenjanı: 55 -
@antimülakat avukatlar için sizce kaça kadar düşer puan yada branş sıralaması? Tahmininiz var mı?
-
@antimülakat hocam merhaba ben 4001 den başvurcam herhalde puan 92.44 sıralama TR geneli 1605.. Gelir mi DHMİ
-
@antimülakat hocam birde bu yılın sonuna kadar tercih sonuçlarını açıklarlar mı ?
-
@antimülakat üstad uluslararası ilişkiler 1210 sıralama ile 4507 ve 4001 kodlarından her ikisine de yazsam yine de imkansız değil mi? 2 veya 3. Atamada bir yerler gelir mi acaba?
-
hocalarım kpss 91.5 ve ingilizce 91.25 benim puanlarım bunlar.İİBF mezunuyum.Şöyle maaşı güzel kendi güzel bir iş var mı aklınızda tavsiye edebileceğiniz.
-
@antimülakat hocam şöyle bir sorum var: TEDAŞ, DDY, ETİ MADEN, MKE nitelik koduyla 2 yıl çalışma şartı getirilmemiş ama kılavuzda(sayfa 14) KİTler için 3 yıllık hizmet şartından bahsedilmiş. Yani 3 yıllık deneyimi olmayanlar tercih etmesin mi KİTleri?
-
@yavsanotu HOCAM vallahi iyi dedin.Daha yeni fark ettim.Bu ne iştir bahtsız bedevi gibi Türkiye işsizlik çöllerinde dolaşmaya devam mı yani?3 yıl şartı konusunda bilgisi olanların yardımcı olmasını rica ediyorum.
-
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
Kpss 2018/2 Kontenjanlar:
Toplam Kontenjan: 1.729
Lisans Kontenjanı: 1.178
4001 Kontenjanı: 120
Çeko Kontenjanı: 70
Hukuk Kontenjanı: 114
İktisat Kontenjanı: 116
İşletme Kontenjanı: 126
Kamu/SBKY Kontenjanı: 110
Maliye Kontenjanı: 85
Uluslararası İlişkiler Kontenjanı: 50
Ekonometri Kontenjanı: 55Hayretler içerisindeyim ekonometri 55 kişi çok iyi 10 kişilik anca verilir diyordum. 90 üstü puanlı arkadaşlarıma yolunuz açık olsun diyorum. İnşallah bize de sıra gelir.
-
@antimülakat hocam bana biriniz lütfen yardımcı olun bölüm ceko hangi koda bakacam tabloda
-
Biz sadece 4001 kodu ile belirtilen yerlere mi başvuru yapabiliyoruz?
-
@hakani sadece Ankara için 12 kişi fark ediyor
-
@north-remembers ceko bölüm siralamam 66 puanım 85.800 gelir mi sizde tercih nasıl yapılır biriniz yardımcı olsun bana
-
@springgg 4429 (çeko) ve 4001(herhangi bir lisans) kodlu alımlara bakın
-
bölümüm maliye P3 puanım 86 .Maliye sıralamasında 117.yim
@Antimülakat sizin yorumunuzu alabilir miyim? -
Arkadaşlar kontenjanları sadece işletme, iktisat vs. özel açıldığını düşünmeyin. Ortak açılan çok kadro var. Bunları hesaplamak gerek ama iyi olan şu Ekonometri ve Uluslararası ilişkiler bölümünü de 50 ve 55 kadro açılması. Ortak dahi olsa kadro kadrodur.