2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
-
Bana mülakatta "Dönüş yapmadığımız sürece süreciniz olumlu işliyor." dediler.
-
@sdt umarim oyledir herkesin hakkinda hayirlisi
-
Kimseye dönüş yapmadılar ki herkesin ki mi olumlu işliyor yani?
-
Merhaba arkadaşlar. 2 Aralık'taki sınavda ben de başarılı oldum. Sonrasında şubat ayında bir görüşmeye çağrıldım. Görüşmede 2 kişi vardı. Bana bunun tanışma mülakatı olduğunu söylediler ve sadece cvmi sözlü olarak dinlediler. Hangi bölümleri tercih edeceğimi sordular vs. Sonrasında tam çıkmış giderken tekrar aradılar ve beni beklersem pazarlama gurup müdürüyle görüştüreceklerini söylediler. 2 saat bekledim ve görüşme gerçekleşti. Her şey gayet güzel gitti. Bu görüşmelerden 2 ay sonra bir görüşmeye daha çağrıldım. İnsan kaynaklarında oluşan bir pozisyon için olduğunu söylediler. İnsan kaynakları müdürü ile görüştüm. Bu görüşme de çok güzel geçti. Fakat hala bir dönüş olmadı. Sonrasında aradım, sürecin hala devam etmekte olduğunu söylediler. İlk görüşmede de sürecin 4-5 ay süreceğini söylemişlerdi. Beklemeye devam ediyorum. İnsanla hepimiz hakkında hayırlısı olur.
-
@endüstrici mülakat ne zaman oldu çağırmaya başlandı mı
-
@gün 2 arkadaşıma şube için teklif yapıldı ve ise girişleri başladı şeklinde bir bilgim var fakat süreç hakkında yok maalesef...
-
evet ben de torpilli bir arkadaşın başladığını biliyorum. faiz haram diyenler kul hakkına ses çıkarmıyor.
-
@psirmu başlayanlar hangi pozisyonda başladılar bilginiz varmı?
-
Umutlar bitti artik haber gelmez bundan sonra
-
Var mı haber alan?
-
Vakıf Katılım Bankası Genel İş Başvurusu
Vakıf Katılım Bankası genel iş başvurusu ilanı yayınlandı.
Yayın Tarihi: 22.8.2019
GENEL BAŞVURU niteliğinde düzenlenmiş bu ilana yapılan başvurular, Bankamızda ilerleyen dönemlerde oluşabilecek açık pozisyonlar için değerlendirilecek ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.Ahahahah olaya bakın ya.
-
İlanı tekrar güncellemişler galiba başvuru için girdiğimde başvurunuz mevcut diyor
Enson mülakattan daha haber alan kimse yok galiba -
Böyle yerler için belli ki sağlam torpile ihtiyaç var. Yaptıkları her iki sınavda da başarılı oldum müfettişlikten elediler bu sınavdan da haber yok hala. Referans gösterenler çoktan başlamıştır. Allah yardımcımız olsun.