TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı

KPSS A
    212
    1715
    624410
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • V
      voshue Son düzenleyen:

bu sene sanirim 400 kisi felan baraji gecer diye dusunuyorum( tum alanlardan )

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • totti
        totti Son düzenleyen:

Muhasebe , iktisat genel yetenekte 30 ar doğrum vardır hukuk %50-50 ingilizce muhtemelen baraj altı kalacak zaten amacım uzman yard mülakatına kalmaktı sizce ihtimali nedir? Ayrıca 400 kişinin sınavı geçmiş olması mucize olur geçen senede alandan kalan olmamıştı ing ve gy süre yetmiyor 200 kişi yeterliliği sağlarsa şaşarım

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • V
          voshue @totti Son düzenleyen:

@totti insallah dediginiz gibi olur hocam 🙂

• S
            Spread Son düzenleyen: Spread

Yetenek sınavı normal İngilizce sınavı YDSnin 1 değil 2 tık altıydı, tabi süre sıkıntısı oldu. Uzun süredir ders çalışmadığım için hukuk unutulmuş elbet ben zorlandım, iktisat ciddi anlamda basitti muhasebe ise garipti bence, ben açıkçası zorlandım. Barajı aşan kişi sayısı 400leri falan bulmaz bence 🙂 dildeki %70 barajı ve süre sıkıntısı çok aday eler her zamanki gibi. Var mı soru hatırlayan şu başlığı biraz canlandıralım 🙂

Edit:bence demekten cümle kuramamışım 😀

• A.Chahechouhe
              A.Chahechouhe Son düzenleyen:

İngilizce bana göre kolaydı hepsini yaptım genel yetenekte %50den fazlasını yaptım iktisat keza kolaydı. Hukuktan baraj civarıyımdır ama maliye beni bitirdi arkadaşlar yani o sınav maliye miydi ona bile bin şahit ister

• S
                summer Son düzenleyen:

Bank account,wouldn't, investor emin degilim, passive sorusu vardi bi tane bu kadar hatirladim hatirlayanlar yazabilir mi

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • M
                  mufettis2017 Son düzenleyen:

Hukukta hatırladığım net cevaplar (yanlışım varsa düzeltin)

-Limited şirketi (ortak sayısı 50 olan)
                  -Limited Şirketi (hangisi hisse senedi çıkaramaz maliye sorusu da olabilir :))
                  -Mirastan kalan arazinin 5 sene içinde satılması
                  -Borcun Yenilenmesi (Motosiklet sorusu)
                  -Mülkiyet Hakkı (şıklarda intifa hakkı vs vardı)
                  -Korkutma (Hangisinde hukuki sonuç diğerlerinden farklıdır sorusu)
                  -Kefalet Sözleşmesi (Akrdetif hesap sorusu)

• Ayırtma etme gücü ve ergin olmayan (Sınırlı ehliyetsiz sorusu)
                    Hatrlamaya çalışıyorum daha
                  H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • H
                    hopa-- @mufettis2017 Son düzenleyen:

@mufettis2017 borsa sayısı , evlenme engelleri , evlilikte mutlak nispi butlan ayrımı ,

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • totti
                      totti Son düzenleyen:

Ben muhasebe seçmeme rağmen maliyeye baktım birkaç soru mali tablo finansal matematik bilgisiyle çözülebilecek basit sorulardı, vergi usul ağırlıklı maliyeyi hiç sevemedim oyüzden iyi ki seçmemişim ama muhasebede banka muhasebesi ve bilanço analizi isteyen yaklaşık 15 kpss dışı soru vardı pek kolay olduğu söylenemez

• R
                        requescatinpace Son düzenleyen: requescatinpace

S3 s2 s1
                        Ing 2 tane p.perfect cevap vardi.
                        Didnt use to
                        Tr ing ceviride cok ince bir nokta vardı bir soruda. ... financial.... diyordu sifatin kullanim yeri onemli sanırım ayni soruda sustainable kelimesi de geciyordu
                        Parcalari okumadim biraz mb parçasına baktim 2 dk filan o yuzden hatirlamiyorum
                        Kelimelerden empower olan soru deploy olandi ikisi arasinda kalip yanlis yaptim 😞
                        Investor

Ingden parcalar haric 2 yanlisim var empower olan soru ve relative sorusu sanirim. (Sadece where yaptim cunku prep alabilecek bir kelime goremedim.)

Iktisat cok basitti
                        S 0.75
                        Kapanma noktasi
                        Q 3
                        10

Ing gecen yildan bariz kolaydı. Gecen yil 1 saat ayirdim ingilizcede 33 dogrum vardi bu sene 33 soru cozdum parcalar haric 35 dk filan surdu.
                        Ingilizcede baglac sorusu yoktu. Close test yoktu

I am good at... kalibi vardi
                        So has Thomas

Elenirsem lanet muhasebeden elenecem :@@

• investor sorusunda bazi arkadaslar yanilmis olabilir inventor bir alt siktaydi. Bence bu duzeyde sinavda yapilmamasi gereken seydi. Cunku orda maksat kelime bilgisi olcmekse bu sekilde olculmez. Cogu kisi investor gibi okuyup isaretlemistir belkide ..
                        işsizmemur 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • M
                          mufettis2017 @hopa-- Son düzenleyen:

@hopa-- hocam özel boşanma nedeni cevabı din değişikliği, aynı şekilde nişanlanmayla alakalı bir soru vardı o da din değişikliğiydi sanırım. Borsa 1 tane Borsa İstanbul soru finansal borsaydı

• R
                            requescatinpace @summer Son düzenleyen:

@summer
                            Bank accountlu sorunun gelisi nasildi hatirliyor musunuz?
                            3 sikki direk eledim statementle birinin arasinda kalmistim sonunda statementi da elemistim ama ne yaptim hic cikaramadim. Emeklilik filan vardi soruda sanki

M S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • M
                              mufettis2017 @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace ben onu statement yaptım hocam ya emin değilim

• S
                                summer @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace evet emeklilik hesabi acilmasiyla ilgili olmasi lazim hatta cevaplarken cok emindim.so did thomas yaptim o cumlenin tensi past tense degil miydi perfect miydi soru

I R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • H
                                  hopa-- @mufettis2017 Son düzenleyen:

@mufettis2017 iktisat hukuk öyleydi ama maliye çözerken tekrar Tekrar baktım acaba muhasebe mı seçmiştim yanlışlıkla diye : ) uzmanlık teklifi; alan 70 üzeri yapıp gy barajı geçip alan kişiler var evet.

• işsizmemur
                                    işsizmemur @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace s1=s2=s3 arz esneklikleri eşit. çünkü üçüde orjinden çıkan pozitif eğimli doğrular. 2012 sayıştay sorusu.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • L
                                      Leviathan Son düzenleyen:

Finansal kiralama kapsamına girmeyen.. patent hakkı
                                      Çarpan sorusu... Cevabı 300 buldum
                                      Borcu sona erdiren hallerden biri değildir.. alacaklının temerrüdü
                                      Bütçe doğrusunun eğimi -1/3
                                      Uzmanlaşmayla ilgili bir soru vardı o soruyu hiç anlayamadım 🙂
                                      Yazılı şekle tabi olmayan.. taşınır satış sözleşmesi hatırladıklarım bunlar

I I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • I
                                        iyimser16 @summer Son düzenleyen:

@summer did değildi hocam fiill has"di ama yardımcı fill olan has değil, simple present tense"di diye hatırlıyorum

S N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • L
                                          Leviathan Son düzenleyen:

Sınav İngilizce de dahil olmak üzere yapılabilirdi. Genel yetenekte şekilli sorular zordu tablo grafik ve problemler kolaydı alanda da zorunlu olanlar yapılabilirdi ama seçmeli olan muhasebe ve maliye herkesi ugrastirmis gördüğüm kadariyla

• I
                                            iyimser16 @Leviathan Son düzenleyen:

@Leviathan hocam bütçe doğrusu -3 diye hatırlıyorum, dikey eksende x=6 idi yatay eksende y=2 idi karşı bölü komşu 6/2=-3(negatif eğimli old.için)

L A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 85
                                            • 86
                                            • 16 / 86
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti