@castieel Kesinlikle sınavlara hazırlanmayı bırakmayın.Ben de halkbanka, ziraate, ziraat katılıma girdim, vakıfbanka geçen sene de girdim.İlk defa sınavı bu sene geçtim.Süreç de olumlu sonuçlandı.Yani sizleri gerçekten çok iyi anlıyorum.Her şeyin bittiğini sanıyorsunuz.Ama öyle olmuyor.Umarım hepiniz en kısa zamanda güzel yerlere gelirsiniz.Vakıfbankın dönüş yapabileceğini yazanlar olmuş ya da vakıfbank için aranırsınız
summer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakifbank müfettişlik
-
@sininvestment Hayır genel kültürle ilgili hiçbir şey çıkmayacak sadece matematik.sayısal sözel mantık,grafik,mod,problemler bu şekilde ve ilk kısımda süre çok sıkıntılı.Alan da verilen süre çok bile geliyo.O güzden ilk bölüm eleyici oluyo r
-
@jimbo Aynı fikirdeyim ben de matematikçiyim bütün sorular fizikti bankaya alınacak kişi neden fizik cevaplıyo merak ediyorum
-
@bianconeri Benim de puanım aynı mat 32 doğru.Çağrılır mıyız bilmiyorum ama çağırmazlarsa da banka defterini kapatıcam sonsuza kadar
-
Aynen arkadaşlar ne sorulduğunu söylemeseniz de olur.Grup mülakatı ve envanter mi yapıldı genel bir bilgi verseniz yeterli
-
@bluephantom Geçen sene müfettişlikten elenenlerden de almışlatdı uzmanlığa onlar mayıs sonunda başlamıştı galiba.Sonra tek dersten baraja takılanlar mülakata çağrıldı maysın sonunda falan o yüzden olabilir
-
RE: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
@er-tuğrul Dersanedeki hocam anlatırken de söylemişti masif araziler ilk oluşan araziler bu yüzden deprem riski düşük oluyormuş.Ege 3. veya 4. jeolojik zamanda oluştu ben böyle biliyorum.Masif arazileri ezbere bilmiyorum açıkcası doğu and.neresi işaretlenmişti hatırlayamıyorum
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
@bjk34 Ben daha once ziraat katilim servis gorevlisi sinavina girmistim sinavda katilimla ilgili soru yoktu
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@ekstrafiskal Cok tesekkurler cevaplar icin:)
summer tarafından gönderilen son iletiler
-
@er-tuğrul Dersanedeki hocam anlatırken de söylemişti masif araziler ilk oluşan araziler bu yüzden deprem riski düşük oluyormuş.Ege 3. veya 4. jeolojik zamanda oluştu ben böyle biliyorum.Masif arazileri ezbere bilmiyorum açıkcası doğu and.neresi işaretlenmişti hatırlayamıyorum
-
@hoyuelo yükselti.Bu arada masif arazi sorusu ege olucak çünkü masif arazide deprem riski düşük ege kırıklı yapıda masif değil
-
@stefan8 Hepimize aynı miktar yatar heralde.Kesintiler ve tam yatmadığını düşünürsek iyiymiş
-
@borcdeflasyonu Uzman yardımcısı mı memur mu olarak başladınız?
-
@keynesinabv Burda yazmam doğru olmaz ama o zaman bizim memurlardan bir farkımız yok o yüzden şaşırdım.O yazılan memur maaşına yakın diyebilirim
-
@friedman98 Memurluk maaşı buysa uzman yardımcılığına çok yakınmış maaş
-
@roma Perşembe günü mesai saatlerinin bitimine yakındı hatta.Sabah da uygun bulundu yazım birime ulaşmış.Aranırsınız yakında siz de
-
@djeoly Cuma günü başlıyorum.Ama benim sürecimi hızlandırcaktı zaten müdürüm.Aranırsınız siz de yakında